Oblečenie len predávam, NEVYMIEŇAM a nereagujem na maily ohľadne výmeny. Prosím kupujúce, aby nezjednávali a neurčovali si cenu, za ktorú sú ochotné tovar kúpiť. Za pochopenie ďakujem
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
Cesto:
• 2 hrnčeky hladkej múky (ja som dala 1 hrnček ražnej a 1 hrnček špaldovej - trochu zdravšia varianta :-))
• 1 hrnček kryštálového cukru
• 1 balíček kypriaceho prášku
• 1 balíček vanilínového cukru
• 2 vajcia
• 1 hrnček mlieka
• 1/2 hrnčeka oleja
• 2 PL kakaa
Krém:
• 600 -700 ml mlieka
• 2 kokosové pudingy
• 125 g masla (Helia, Palmarin)
• 100 g práškového cukru (alebo podľa chuti)
• 1 kyslá smotana
POSTUP PRÍPRAVY
1. Suroviny na cesto zmiešame v hlbšej mise a vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie alebo vymastený a vysypaný múkou. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 25 až 35 minút pri teplote 180 °C. 2. Uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Medzitým vyšľaháme maslo s cukrom. Do masla zašľahávame po lyžiciach vychladnutý puding a kyslú smotanu. 3. Krém natrieme na vychladnuté cesto, pofŕkame čokoládou, aby sme vytvorili efektné zdobenie a koláč dáme stuhnúť do chladu. Nakrájame na úhľadné rezy dlhým rozohriatym nožom.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (12) posledné: 4.6.2015, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |