končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ČO DOM DAL |
cesnakový dip na pečené zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 vyvýšené PL rastlinného masla,4 strúčiky cesnaku(postrúhať),3 kocky syrokrému,soľ POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady vymiešame aby sa spojili. Zemiaky upiecť v rúre s rascou. Večera ako stvorená na zimné obdobie. A pritom lacná jednoduchá a rýchla ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.10.2009, 19:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
cesnakové hranolkyPOTREBNÉ PRÍSADY vysmažené hranolky,4 strúčiky cesnaku,1vyvýšená PL rastlinného masla,soľ POSTUP PRÍPRAVY Toto je receptík pre cesnakových :o)))) Cesnak postrúhame a zmiešame s maslom a soľou. Zmiešame s práve vysmaženými hranolčekmi...mmmmm.....Výborné. Hodí sa hlavne ked doma nieje tatarka alebo kečup alebo ked je chuť na niečo extra slané a cesnakové...Kto má rád cesnak neoľutuje a bude sa k tomu vracať a vracať :o) vždy ked sa budu robiť hranolky ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 10.8.2010, 17:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová krkovička na pórePOTREBNÉ PRÍSADY 6 rezňov (môžu byť aj kuracie) , 1 veľký dlhý pór , 250 ml šľahačka (alebo sladká smotana), 300g eidamu POSTUP PRÍPRAVY 1-- Rezne okoreníme čiernym mletým korením a soľou,zľahka preklepeme a hned zprudka prepečieme na troške oleja na panvici(cca 1 min.z každej strany) a poukladáme do pekáča(najlepšie oválny a vysoký)po celej dlžke. 2-- Pór pokrájame na 2cm plátky a nasypeme ho do pekáča na rezne tak aby ich uplne zakryl.Môžme aj vrchovato. 3-- Pečieme 30 minút tak na polke výkonu rúry : ) 4--Nalejeme smotanu do pekáča na rezne a nasypeme všetok syr ...Zakryjeme alobalom a dopekáme 15-20 minút...Príloha zemiaky na akýkoľvek spôsob.JE to famózne....Moje naj-naj-naj jedlo.Kto má rád pór tak určite odporúčam.Je to klassa.Aj na oslavy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 16.9.2012, 11:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |