Mária G. (člupko) ID 38510 |
Oblasť: Liptovský Mikuláš |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 10.3.2008 |
Naposledy: 27.2.2011 18:27 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Karfiol, olej, cibuľka, ml.červená paprika,soľ, korenie, vegetka, smotana (mlieko), hl. múka (solamyl, per.vňať -nemusí byť.
POSTUP PRÍPRAVY
Na oleji si popražíme cibuľku do sklovita. Na takto opraženú cibuľku si nahádžeme umytý a na ružičky rozobratý karfiol, premiešame, poprášime ml. paprikou, soľou, vegetou, podlejeme troškou vody a dusíme do mäkka. Ja tam dávam aj kurací vývar, ak mám v mrazáku. Keď je karfiol mäkký , tak zalejeme smotanou(mliekom) s pridaním múky (solamylu) , aby nám to trošku zhustlo. Malo by sa to podobať na taký klasický mäskový perkelt. Môžeme pridať aj trošku perašínovej vňate . . Ako príloha sú vhodné cestoviny (kolienka, zvitky).
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (1) posledné: 10.3.2008, 14:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |