. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Dada M. (odeure) ID 35266
.
Oblasť: Banská Štiavnica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.2.2008
Naposledy: 17.4.2024 12:11
Aktualizácia: 6.3.2017 10:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 65
RODINNÉ FOTOGRAFIE 46
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

SLADKÉ JEDLÁ

Šišky, lángoše a všeličo iné.......



POTREBNÉ PRÍSADY

1 liter múky polohrubej /pozor nie kilo ale liter/, dve vajcia, 2 uvarené stredne veľké zemiaky /vychladnuté/ postrúhame najemno, 3 lyžice oleja , droždie /tak trištvrte kocky/ a mlieko.

POSTUP PRÍPRAVY

Postup je veľmi jednoduchý. Prísady zamiesime s mliekom /droždie necháme nakysnúť v mliečku/. Mlieka pridáme toľko, aby cesto nebolo ani veľmi tuhé ani riedke. Potom je už len na nás, čo z neho vyčaríme. To čo je na obrázku, som urobila z 1 a 1/2 dávky. Šišky nie sú odfotené všetky, polovica z nich už bola zjedená.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 22.3.2015, 9:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZELENINOVÉ JEDLÁ

Nakladaný baklažán v olivovom oleji



POTREBNÉ PRÍSADY

1 veľký baklažán, 20 dkg ovčieho syra /Feta/, balíček olív, koreniny /bobkový list, nové a čierne korenie/ ak máme čerstvé bylinky môžeme pridať /bazalka, tymian, oregano, majoránka/, cesnak, olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Baklažán nakrájame na plátky a posolíme. Necháme asi 1/2 hodinu odležať. Potom plátky dobre vyžmýkame a na suchej teflonovej panvici z oboch strán opečieme. Baklažány polejeme olivovým olejom a premiešame. Začíname nakladať. Vrstva baklažánov, syr /pokrájaný na kocky/, olivy, cesnak pokrájaný na plátky, bobkový list, koreniny, bylinky až kým nenaplníme pohár. Poriadne zatlačíme a zalejeme olivovým olejom. Necháme jeden deň odležať v chladničke a konzumujeme. Nakladaný baklažán vydrží v chladničke aj týždeň. Ale u nás nie, lebo ho veľmi rýchlo vždy spapkáme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 29.7.2008, 7:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu