. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

jana b. (safranka) ID 33887
mimibazar.sk/safranka
Oblasť: Prievidza-Bojnice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.1.2008
Naposledy: 6.2.2020 15:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 350
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

TORTY

Snehovo -Broskynova torta :)



POTREBNÉ PRÍSADY

4-vajcia, 100 gr masla, 280 gr práškoveho cukru,/do korpusu ide len 100.gr/ 150 gr,-polohrub. muky, 1/2 -prášku do pečiva, 100 gr-orechov,(posekaných) 1.pohar broskyň. kompotu(850)ml, 2.Tegliky šlahačkovej smotany 2.stužovače šlahačky, 2. vrecka vanilkoveho cukru,

POSTUP PRÍPRAVY

POSTUP!

Mekké maslo rozmiešame a pridame 100.gr práš. cukr,žľtky a 2 veľke lyžice vody.(pomaly šlahame)Muku preosejeme spolu s prašk. do pečiv. a v miešame do žltkovej zmesy,.Formy na tortu vystelieme papierom na pečenie,dame do nich na polovicu rozdelene cesto.V predhriatej rure na miernej teplote ich upečieme.Vyšlahame tuhý sneh a hašlahame do neho zvyšný práš. cukor.(180 gr)Natrieme na vychladnute korpusy,posypeme orechami a znovu nechame v rure zapiecť/na slabo/Vychladnutý korpus potrieme šlahačkovou smotanou(polovička)na ňu poukladame broskyne navrstvýme ostatnu šlahačku, prikryjeme druhým korpusom .Tortu opatrne krájame pilnikovým nožikom.
Dobrú chuť :) Alžbetka Tobiasko Janka.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu