
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MLETÉ MÄSO |
![]() Milánske špagetyPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 400 g špagiet, 200 g bravčového mäsa, 150 g cibule, 100 g tvrdého syra, 1/4 mäsový bujón, 1 malý rajčiakový pretlak, mleté čierne korenie, olej a soľ POSTUP PRÍPRAVY Postup: Špagety uvaríme podľa návodu. Na oleji opražíme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso pokrájané na kocky, orestujeme a pridáme mäsový bujón, rajčiakový pretlak a povaríme. Špagety premiešame s pripravenou mäsovou omáčkou, osolíme, okoreníme, posypeme postrúhaným syrom a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 22.5.2010, 16:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Kokosové guličkyPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 1 balíček detských piškót, 50 g rastlinného tuku na pečenie, 30 g práškového cukru, 50 g kokosovej múčky, 50 ml umu a 1 vanilínový cukor POSTUP PRÍPRAVY Postup: Zmäknutý tuk, práškový a vanilínový cukor vymiešame v miske, pridáme tretinu kokosovej múčky a za stáleho miešania do hmoty zapracujeme pomleté piškóty s umom. Z hmoty vytvarujeme malé guľky a obalíme ich vo zvyšnej kokosovej múčke. Hotové guľky naukladáme do papierových košíčkov, necháme zachladiť a môžeme maškrtiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Juditkina jablková tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: nastrúhané jablká, kryštálový cukor, vanilínový cukor, um, škorica, 2 bal.vanilkového práškového krému, detské piškóty a čokoláda POSTUP PRÍPRAVY Postup: Jablká, cukor, um a škoricu spolu uvaríme v 200 ml vody. Práškový krém vymiešame tiež s 200 ml vody, vlejeme do jablkovej masy a uvaríme na polohustú kašu. Na dno tortovej formy poukladáme piškóty, zalejeme krémom a postup opakujeme, kým nenaplníme formu. Vrchnú krémovú vrstvu zalejeme čokoládou a necháme dôkladne vychladnúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 7.2.2007, 12:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |