
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Romankov prvý koláč, podľa jeho vlastného receptu...jedzte na vlastnú zodpovednosť, xixi :))...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 banán, zvyšok piškótovej bábovky, vanilkové sušienky, jahodový jogurt fantázia, hrozienka, citrónová šťava, štipka škorice, štipka kypriaceho prášku, 2 burské oriešky, 1 vajce POSTUP PRÍPRAVY ..no, ja som si Romanka pri práci natočila, myslím, že sa budeme doma ešte dlho zabávať...takže, nakrájal a roztlačil banán, vylial na neho jogurt aj s džemom, tĺčikom na mäso rozbil sušienky a zvyšok bábovky, prilial tam asi pol deci vody a pomiešal...pridal štipku škorice a kypriaceho prášku, za hrsť hrozienok a vytlačil celý citrón / kôstky povyberal /...obavy som mala pri vajci, škrupinky našťastie všetky vybral, xixi...a tie dva buráky ? Som zvedavá, kto ich bude mať vo svojej porcii, tie totiž nechal v celku...au moje zuby !... chcel to silou-mocou piecť, tak som mu vymastila a krupicou vysypala formu...piekli sme to cca 15 minút a ono sa to fakt upieklo a nerozpadlo...takže po vychladnutí si to Romino aj ozdbil...nepochopila som akurát tú zlomenú špajlu uprostred :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (24) posledné: 4.3.2011, 12:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Rajčinová Clever polievka s parmezánomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 liter 100 % rajčinovej šťavy, najlepšia najlacnejšia je v Bile. oregano nastrúhaný parmezán POSTUP PRÍPRAVY Baby, nie je to vtip, poradila mi to kamarátka , keď chudla a nemala čas vyvárať pre seba extra alebo potrebovala niečo teplé do žalúdka a mala plné zuby čajov Jednoducho zohrejete šťavu, koľko treba...ja som to dala aj našim chlapom a zjedli...pridáte trošku oregana a posypete parmezánom...dá sa tam dať aj štipka cukru, ale na čo... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 13.4.2011, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
![]() Losos na prírodno - pre 4 osobyPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g losos mrazený , 12 ks stredne veľkých praných zemiakov, 350-500 g mrazenej zeleniny podľa chuti,citrón, maslo, soľ, čerstvá zelenina na oblohu podľa vlastnej chuti POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky aj so šupou jednoducho po dlĺžke rozštvrtíme, rovnomerne rozložíme na rošt tak, aby nám neprepadli a zapneme rúru na 220 stupňov. Pečieme 25minút. Lososa, ak nebol vopred naporcovaný, nakrájame na filety - netreba ho rozmrazovať. Panvicu pretrieme maslom alebo olejom, ale vyslovene len pretrieme. Na panvicu vysypeme mrazenú zeleninu, narýchlo opražíme z oboch strán, rozložíme na ňu následne plátky lososa a podlejeme horúcou vodou. Podľa potreby osolíme, ale nie je to potrebné. Prikryjeme pokličkou a dusíme cca 12-14 minút. V polovici dusenia plátky lososa obrátime. Upečené zemiaky dáme na tanier už s pripravenou zeleninovou oblohou, pridáme lososa so zeleninou. Pre tých, čo môžu, pridáme na zemiaky a rybu kúsok masla a zemiaky osolíme. Ale ani maslo ani soľ nie je treba.Kto preferuje delenú stravu, samozrejme konzumuje bez zemiakov. Rybu ozdobíme kolieskami citrónu bez šupky, ktorými rybu aj pokvapkáme...celé aj s naservírovaním to trvá presne 30 min. Prajem dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 10.3.2011, 11:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |