. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

. () ID
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.1.1970
Naposledy: 1.1.1970 1:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE
RODINNÉ FOTOGRAFIE
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY
RECEPTY
NÁVODY
BLOGY
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Vegánska rajčinová omáčka - delikatesa aj pre mäsožravca :)



POTREBNÉ PRÍSADY

Túto omáčku môžete dať pokojne aj do mrazničky. Je skvelá :) pre cca 4-6 osôb bude treba: 4 strúčiky cesnaku, 1 malá cibuľa, 1 malá mrkva, 1/2-1 červená paprika (nakrájať), 1 čaj.lyžička sušeného oregana, 1/4 čaj.lyžičky sušenej bazalky, 1/4 čaj.lyžičky sušeného tymiánu, 1/4čaj.lyžičky mletej papriky, 1čaj.lyžička soli, 2PL olivového oleja, 150-200ml rajčinovej pasty (pretlak), 8 čerstvých rajčín, 800 ml konzerva pasírovaných rajčín, (ak chcete, tak aj 10 ks nakrájaných hríbikov)

POSTUP PRÍPRAVY

1. Do hrnca dáme olivový olej, naň nakrájaný cesnak, cibuľu, mrkvu, papriku, (hríbiky). Prisypeme oregano, bazalku, tymián, mletú papriku a soľ. 2. Toto spolu miešame kým nezačne cibuľka sklovatieť. 3. Potom pridáme pretlak, sparené nakrájané rajčiny (aby boli bez šupky) a konzervu rajčín. 4. Premiešame a necháme pod pokrievkou pomaly, slabučko vrieť približne 30 minút. Sem-tam premiešame.

Voila...dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 21.5.2014, 17:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu