. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Daniela D. (Danielka1) ID 2981
Oblasť: Topoľčany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.3.2006
Naposledy: 18.5.2018 23:47
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 50
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie mäsko v perfektnej marináde


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Mäso môže byť aj kuracie alebo bravčové stehno (1 kg). Ja používam kuracie rezne, ktoré si nakrájam na pásiky. Prísady na marinádu : 2 celé vajcia, 1/2 lyžice majoránky, 1 lyžica kmínu, 1 lyžica solamylu, 1/2 lyžice karikorenie, paprika, 5 strúčikov cesnaku, 1 a 1/2 lyžičky soli, kečup, worčester podľa chuti .

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky prísady i s vajíčkami sa vymiešajú v nádobe, do ktorej dáme mäso a necháme 24 hodín odležať v chladničke. Môžete si marinádu pripraviť aj tesne pred prípravou, ale keď je mäso odležané, je chutnejšie.

Potom ho osmažíme na rozpálenej masti domäkka.
Ako prílohu môžeme podávať pečené zemiaky. Ošúpem si zemiaky, naolejujem si pekáč. Zemiaky nakrájam na mesiačiky, poukladám vedľa seba len v jednej vrstve. Osolím a posypem celou nie mletou rascou. Nakoniec ešte polejem olejom, zakryjem alobalom a dám piecť do rúry cca. na 1 h.
Zemiaky si dajte upiecť skôr ako mäso. Príprava mäsa je rýchlejšia. Výsledok stojí za to, muž mi doma vyškrabuje pekáč :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu