. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Olga F. (honda) ID 29673
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.12.2007
Naposledy: 12.5.2011 23:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

DOMÁCE PEKÁRNE

Prešovský chlebík.



POTREBNÉ PRÍSADY

400 ml vody,300 g hladkej múky,200 g vyrážkovej múky/kupujem v Kauflande/ 100 g grahamovej múky,2 lyžičky soli,2 lyžičky sušené droždie,1 lyžička kmín celý a jedna lyžička mletého kmínu,1 velký,alebo dva malé uvarené zemiaky/ked nemáte,nedáte,chlebík bude aj tak dobrý/. Ako alternatívu za zemiak som už použila aj strúhané jablko,ale v tom prípade treba dosypať viac múky,lebo jablko pustí šťavu. Tie múky možu byť aj v ľubovoľnom pomere,ja som piekla už aj z polohrubej,alebo len z dvoch druhov.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny dať do pekárne,nastavujem program Klasik-pri tomto množstve múky nastavujem program malý,korka tmavá a trvá to 3.20 hod. Ak dám trochu viac múky tak už ide program s časom 3.30 hod. Mám pekáreň Eta Harmony. Po ukončení programu nechám v pekárni asi pol hodiny a potom ho vyberiem na rošt vychladnúť. Tento recept je u nás najobľúbenejší a pečiem ho už rok. Niekedy pridám aj olivy alebo nakrájané sušené paradajky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 3.1.2009, 9:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu