končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
NÁTIERKY |
Nátierka na topinky(hrianky)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pečené mäso(bravčové, kuracie) 1 PL kečupu, 1 PL domácej paprikovej natierky Pikant, 1 malá cibuľa, 1lyžička sušeného mletého cesnaku, 1lyžička majoránu POSTUP PRÍPRAVY Ja používam mäso, čo zostalo od obeda, približne za kompótovú misku. Mäso pomelieme, pridáme všetky ingrediencie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 9.3.2012, 23:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |