. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Barbora V. (Bbara) ID 268882
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.2.2013
Naposledy: 30.6.2014 17:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

NÁTIERKY

Fantastická nivová nátierka



POTREBNÉ PRÍSADY

3 nivy,1 kyslá smotana,1 majolka,1/8 masla,1 bambino, 2-3 lyžice horčice, cesnak(cca 2 strúčiky),korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky prísady dáme do mixéra a zmixujeme dokopy. Dáme do misky a uložime do chladničky na noc aby nátierka stuhla. U nás je veľmi obľúbená a niekedy poriadne nestihne ani stuhnúť a už jej niet, taká je dobrá. Dokonca aj môj 4 ročný synovec ju zbožňuje a minule si pýtal odložiť do nádobky aj na domov.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 25.2.2013, 19:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Svieža ovocná torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 200g cukor kryštál,1 dcl voda, 4 ks vajcia,1 dcl olej, 200g hladká múka,1 ks vanilkový cukor,1 ks prášok do pečiva Krém: 1 mascarpone,1-2 šľahačkové smotany, cukor(podľa uváženia) Ovocná náplň :balenie mrazeného ovocia (maliny,jahody,čučoriedky),1 van.cukor, 1 želatína(číra v prášku) čerstvé ovocie na ozdobu(jahody,maliny,čučoriedky)

POSTUP PRÍPRAVY

1.CESTO
Štyri žĺtka vymiešame s kryštálovým a vanilkovým cukrom na penisto. Pridáme vodu a olej a dobre premiešame. Prisypeme preosiatu múku, do ktorej sme pridali prášok do pečiva (ja dávam trošku menej ako jeden). Nakoniec zľahka vmiešame sneh zo štyroch bielkov. Pečiem na 180 stupňoch (elektrická rúra). Čas presne neviem, po pol hodine pozerám, ak sa mi zdá zvrchu už pekne zafarbené, pichnem do stredu drevenou spajdlou, keď je suchá, cesto je hotové, ak sa obalí cestom, treba ešte nechať. POZOR!! Neotvárať rúru príliš skoro, aby cesto nespľaslo. Necháme vychladnúť. Po vychladnutí treba prekrojiť na polovicu.

2. Na prvú polovicu najprv dáme horúce maliny(alebo iné mrazené ovocie). Tie pripravíme tak ze si dáme mrazené maliny do panvice spolu s 1 vanilkovým cukrom,miešame to až kým to nie je úplne rozmrazené a nakoniec zmiešame želé v prásku s cca pol hrnčeka vody a prilejeme do panvice k malinám. Miešame až kým nevznikne hustejšia zmes(pozor nie úplne hustá). Natrieme to na korpus. Necháme vychladnúť. Zatiaľ si urobíme krém.

3.KRÉM
Vyšľaháme si smotany, pridáme k nim mascarpone a cukor a všetko spolu dobre premiešame na tuhší krém.My sme raz do krému pridali aj nadrobno posekanú mätu aby to bolo sviežejšie. Krém dáme na ovocnú zmes(nie celý aby nám ostalo aj na vrch).

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 7.8.2014, 17:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu