. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Gabriela H. (gabuskah) ID 26630
Oblasť: Hlohovec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.11.2007
Naposledy: 14.1.2016 12:26
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

TORTY

Moja velkonočná snehová torta


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 6.4.2013, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

snehová tortička od amatérky



POTREBNÉ PRÍSADY

7 bielkov,490g jemneho krystaloveho cukru/ja pouzivam povazsky cukor jemny je najlepsi/tuto zmes slahame klasicky nad parou do husta ako ked chceme zdobit tortu,ked stoji na spicke prsta je dobry dame ho dolu z pary a este trochu poslahame a vychladime,dame do vrecka a na predkresleny vzor polozime mastny papier, mozeme ho trochu potriet trochou Cery ale nie rozputenou len tak ako je stuhnuta, vrchny plat si nastriekame ozdobne spodne su ozdobene len kraje dame to susit do rury na 70-75 stupnou pri ventilatore asi na 2 hod.z ventil.mozeme dat aj 2 plechy naraz len po hodine premenime plechy sisi sa to pri pootvorenych dvierkach Plnka: 7 zltkov, 210g praskoveho cukru,50g kakao,2ks /0,5kg/Palmarin alebo maslo ,moze byt aj dve lyzice mletej kavy /nemusia/

POSTUP PRÍPRAVY

mnozstvo si treba prisposobit podla velkosti torty.Okrem Palmarinu vsetky suroviny rozmiesame a hned varime nad parou /staci miesat aj varechou /postupne pridavame na kocky nasekany Palmarin a varime do husta asi ako redsi puding. Dame to chladit ked vychladne este zhustne potom uz len dame do sacka a zdobime,

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (8) posledné: 5.10.2011, 11:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu