
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
![]() Orechové medovníčky - nestihnú ani stvrdnúťPOTREBNÉ PRÍSADY Tieto sú u nás veľmi obľúbené. Piekla som ich včera a dnes zase - už radšej dvojitú dávku. Potrebujete: 350 g hladkej múky, 1 zarovnaná lyžička jedlej sódy, 200 g krupicového cukru, 50 g pomletých vlašských orechov ( keď dáte viac, nič tým nepokazíte ), 1/2 lyžičky mletej škorice, 2 vajcia, 2 lyžice medu POSTUP PRÍPRAVY Všetky prísady zmiešate, vyformujete cesto a dáte na 3 h do chladničky. Rozvaľkáte na tenký plát a vykrajujete formičkami rôzne tvary - v tom vám vaši pomocníci vám určite radi pomôžu. Ak máte doma viac aktívnych členov, ďaľší môže potierať vykrojené kúsky žĺtkom a ďaľší zapichovať oriešky a posýpať cukrovou posýpkou. A vy si zatiaľ presvečte samu seba, že dôležitejšie ako to, aby medovníčky dobre vyzerali je, aby mali deti pri pečení radosť. Ke´d je dielo skazy dokonané, šup s nim do trúby! Pozor, pečú sa veľmi rýchlo - pri strednej teplote 8-10 minút. Už pri pečení krásne voňajú, čo určite priláka aj menej aktívnych členov a potom už určite viete, čo s nimi:-))) Mne najviac chutia, čerstvo vychladnuté - chrumkavé. Ak to vydržia, do týždńa by mali opäť zmäknúť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 17.12.2008, 14:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |