Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
1ks lístkového cesta, 500 ml šľahačky, 2 stužovače šľahačky, 1 vanilínový cukor, 10dkg kryštálového cukru, 2 Zlaté klasy, 800 ml mlieka, 25dkg masla
POSTUP PRÍPRAVY
Lístkové cesto rozdelíme na dve časti, vyvaľkáme a upečieme na suchom plechu. Pred pečením vyvaľkané cesto ešte popicháme vidličkou, aby sa nám neurobili bubliny a bolo rovné aj po upečení.Z mlieka, cukru a Zlatých klasov urobíme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Po vychladnutí ho vymiešame s maslom. Máme hotovú jednu plnku. Druhú plnku pripravíme tak, že si vyšľaháme šľahačku so stužovačmi. Upozorňujem, cukor sa tam už nedáva. Lístkové cesto si položíme na plech, naň navrstvíme pudingovú plnku a následne na ňu šľahačku. Nato položíme druhé lístkové cesto, ktoré sme predtým rozkrájali na štvorce. Zákusok posypeme cez sitko práškovým cukrom. Kto chce, môže poliať aj čokoládou. Prajem dobrú chuť ! Koláčik nie je náročný, ale zato je veľmi chutný.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |