
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia s kapustouPOTREBNÉ PRÍSADY Počet porcií: 4 porcie Potrebujeme: * 500 g kuracích pŕs * 2 cibule * 1 lyžička drvenej rasce * hladkú múku * 1 lyžičku mletej červenej papriky * olej, soľ * Kapusta: * 1 hlávka bielej kapusty * 2 cibule * 2 lyžice hladkej múky * soľ * 1 lyžica cukru * mleté čierne korenie * drvená rasca * ocot * 2 dl zeleninového vývaru POSTUP PRÍPRAVY Prírodné kuracie prsia s kapustou Postup: Cibuľu očistíme, nakrájame na drobno, opražíme na oleji a pri miernej teplote dusíme 10 minút. Mäso nakrájame na menšie plátky a osolíme. Múku rozmiešame s paprikou, obalíme v nej mäso a vložíme do udusenej cibule. Opražíme z oboch strán, okoreníme, posypeme rascou a prikryté dusíme vo vlastnej šťave 20 minút. Počas dusenia mäso obraciame. Podávame s dusenou kapustou. Kapustu pripravíme tak, že ju nakrájame na rezance. Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme na oleji, osolíme, okoreníme, posypeme rascou, cukrom a dusíme do hneda. Zalejeme octom, pridáme kapustu, znova mierne posolíme, poprášime múkou a 5 minút za stáleho miešania dusíme. Potom zalejeme vývarom, premiešame, prikryjeme a pri miernej teplote dusíme domäkka. Počas dusenia premiešame, na konci dochutíme soľou a octom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kapustove faširkyPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: * 600g kapusty * 2 vajcia * 100g diétnej salámy alebo kuracej šunky * soľ * strúhanku * olej na smaženie POSTUP PRÍPRAVY Kapustové fašírky Postup: Očistenú kapustu posekáme nadrobno, osolíme a udusíme. Pridáme posekanú salámu, vajcia, soľ a strúhanku podľa potreby. Zmiešame a robíme malé fašírky, ktoré obalíme v múke a vyprážame po oboch stranách. Podávame so zemiakmi, alebo čiernym, celozrnným chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 2.10.2013, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |