
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
![]() Letný malinový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny na 4 porcie 2 hlávkové šaláty, 150 g malín, 125 ml bieleho jogurtu, 1 čajová lyžička cukru, 1 čajová lyžička mletého zeleného korenia, šťava z 1/2 citróna, niekoľko lístkov mäty, 100 g dusenej šunky pokrájanej na tenké pásiky POSTUP PRÍPRAVY Postup Šalát rozoberte na lístky a dôkladne ho umyte. Vonkajšie tmavozelené listy použite na vystlatie šalátovej misy. Svetlé vnútorné listy potrhajte na menšie kusy a spolu s malinami nasypte do misy. Odložte na chladné miesto. Jogurt, cukor, pomleté zelené korenie a citrónovú šťavu zmiešajte a nechajte v chlade niekoľko minút odležať. Mätové listy potrhajte na menšie kúsky, aby sa z nich lepšie uvoľňovala aróma. Pred servírovaním dresing nalejte na šalát a pridajte mätové listy a pokrájanú šunku. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 6.4.2012, 15:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
OMÁČKY |
Krémová hríbová omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny 250 g šampiňónov, 250 g kuriatok, 2 cibule, 2 polievkové lyžice oleja, 20 g ovsených vločiek, 500 ml mlieka, 375 ml zeleninového vývaru, soľ, mleté čierne korenie, tymian POSTUP PRÍPRAVY Postup Šampiňóny a kuriatka očistite a pokrájajte. Cibuľu očistite a pokrájajte na drobné kocky. V hrnci rozpáľte olej (pozor, aby sa neprepálil) a pridajte cibuľu. Opražte ju do sklovita a pridajte hríby. Opražte cca 5 minút, potom polovicu hríbov vyberte a odložte bokom. Zmes v hrnci zalejte zeleninovým vývarom a mliekom a pridajte ovsené vločky. Stiahnite plyn a pomaly pri občasnom miešaní varte. Hríbový krém zmixujte alebo prepasírujte cez sito. Osoľte a dochuťte mletým korením. Pred podávaním pridajte hríby, ktoré ste si odložili a tymian ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |