. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Stanislava L. (Stanulka186) ID 229602
mimibazar.sk/stanulka186
Oblasť: Čadca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.1.2012
Naposledy: 12.5.2014 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

CHUŤOVKY

Cesnakové slimáky z kysnutého cesta



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 1 kg hladkej múky 7 dl mlieka 1,5 dl oleja 2 kávové lyžičky soli 2 kávové lyžičky cukru 1 kocka droždia Plnka: 1 HERA 2 kávové lyžičky soli 2 žĺtka 10 strúčikov cesnaku (môže byť aj viac)

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto si pripravíme tak že dáme nakysnúť kvasnice do mlieka, do ktorého sme dali cukor. Múku, soľ, olej si nachystáme zatiaľ do misky v ktorej to budeme cesto pripravovať. Keď máme kvások nakysnutý, pridáme ho k ostatným ingredienciám a miesime rukou. Keď máme cesto premiesené(ani riedke ani husté) prikryjeme ho kuchynskou utierkou a dáme ho odležať nech nám pekne nakysne.

Plnku pripravíme tak, že heru, soľ, 2 žĺtka a 10 strúčikov cesnaku spolu mixérom rozmixujeme na hladkú hmotu.

Keď máme cesto nakysnuté, odoberieme 1/3 a na múkou vysypanej doske rozvaľkáme obĺžnik. Cesto je tak 3-5 mm hrubé. Potrieme ho 1/3 plnky a zavinieme do rolky. Postláčame okraje a krájame asi tak 1 cm slimáčiky. Poukladáme ich na plech nie moc tesne vedľa seba, posypeme ich GULÁŠOVÝM korením a pečieme na 180°C kým niesú zlatohnedé.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu