
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
CHUŤOVKY |
![]() slaná kyticaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čo nájdete... POSTUP PRÍPRAVY ďakujem za inšpirácie... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 8.10.2013, 7:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() slaninové rožkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY podľa Ivety Š. (narcis) ID 42855 POSTUP PRÍPRAVY výýýbornééééééééé ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 14.3.2010, 18:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() chlapské toustyPOTREBNÉ PRÍSADY starý chleba, klobása, lečo, kečup, slanina, cibuľa, syr POSTUP PRÍPRAVY Z chleba si spravíme tousty alebo si opražíme na sucho na panvici a uložíme na veľký plech.Pripravíme si zmes: Opražíme cibuľku so slaninou, pridáme klobásku, dusíme. Potom dáme fľašu leča alebo čerstvé paradajky s kečupom a podusíme aby tam nebolo moc šťavy.Ochutíme a nakladáme na chleba. Posypeme postrúhaným syrom a šup zapiecť do rúry. Je to riadne sýta večera ,na osobu stačia dva krajce chleba . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() borščPOTREBNÉ PRÍSADY mohla by som ho nazvať aj "pravý ruský "lebo je od mojej svokry ktorá je Ruska 1/2 kg hov.mäsa s kosťou, fazuľa, 1/2 bielej kapusty, 1 veľká cvikla, 4-5 zemiakov, príchute, kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY hov.mäso s kosťou dáme variť spolu s vopred namočenou fazuľou, jednou veľkou cviklou a bobk.listom.Keď je fazuľa skoro mäkká pridáme nakrájanú polovicu bielej kapusty a nadrobno nakrájané zemiaky.Cviklu vyberieme a necháme vychladnúť.Keď je už všetko mäkké, vyberieme mäso, nakrájame ho nadrobno,ochladnutú cviklu nastrúhame na hrubšie rezance a všetko dáme do hrnca.Ochutíme soľou, korením a octom. Vyjde nám plný veľký hrniec s ktorým máme o večeru na pár dní postarané/ čo je dobre, lebo po dvoch dňoch je to najlepšie keď sa chute premiešajú/.Podávame ozdobené lyžicou kyslej smotany ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 2.10.2008, 14:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
zmrzlinkyPOTREBNÉ PRÍSADY prosím o radu POSTUP PRÍPRAVY prosim vas, poraďte mi- mám recept na " zmrzlinky"- plnené kornútiky, ale neviem ako mám tie kornútky z oblátok vlastne urobiť? Skúšala som oblátky nahriať nad parou v hrnci ale buď boli tvrdé alebo rozmočené- takže viete ako na to?Ďakujem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (13) posledné: 23.2.2011, 19:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |