. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

jana p. (potokin) ID 222339
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.11.2011
Naposledy: 19.12.2016 21:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 5
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Najlepsie cokoladove hviezdicky



POTREBNÉ PRÍSADY

300g bielej čokolády, 75ml smotany na šlahanie, 50g nesolených pistácií na hrubo posekaných, 50g mandlových lupienkov, 100g sušených brusníc

POSTUP PRÍPRAVY

1. Najskôr treba vyložiť plech 20x30cm papierom na pečenie, tak aby trčal cez okraje.
2. Do hrnca dame vodu a necháme zovrieť vodu. Do misky dáme čokoládu a smotanu na šlahanie. Misku dáme nad vriacu vodu tak aby sa miska nedotýkala vody. Necháme stáť 10-15min. občas premiešame pokým sa čokoláda neroztopí
3. S miskou stále nad vriacou vodou primiešame brusnice, pistácie a mandle.
4. Zmes dáme na pripravený plech zakryte fóliou a vložte na jednu hodinu do chladničky.
5. Vyberte stuhnutu čokoládovú zmes z formy a vykrajujte hviezdičky alebo akékoľvek iné tvary

TIP: ak sa zvyšky pri vykrajovaní dajú sa použiť napríklad do muffiniek alebo iných jednoduchých koláčov.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 21.12.2011, 17:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Mrkvovy kolac



POTREBNÉ PRÍSADY

300g hladkej muky, 1 lyzicka prasku do pecenia, 1/2 lyzicky sody bikarbony, 200g hnedeho cukru (moze byt aj obycajny ale hnedy je naj) 4 vajcia, 200ml oleja kora z 1 pomaranca kora z 1 citrona 200g mrkvy na jemno postruhanej 150g vlasslych orechov 227g plechovka ananasu odkvapkaneho na krem : 125g masla v izbovej teplote 50g praskoveho cukru 250g natierkoveho masla (mne sa najviac osvedcilo z lidlu)

POSTUP PRÍPRAVY

1.Najskor treba predohriat ruru na 150st C. a vylozit tortovu formu papierom na pecenie. Do vacsej misy preosiat muku spolu so skoricou, praskom do peciva a sodou bikarbonou, potom primiesat cukor. V druhej mise rozmiesat vajcia s olejom a korou s citrona a pomaranca. Do suchej zmesy primiesame mrkvu a pridame. morku zmes. Opatrne vmiesame orechy a ananas ( nic sa nestane ak ich vynechame ale vdaka anasasu je kolac stavnatejsi ) Zmes vlozime do formy na pecenie. a pecieme asi 45 min. alebo dovtedy kym cesto nie je uplne upecene.
2 Na krem rozmiesame maslo s praskovym cukrom sokedy nie je uplne kremove potom pridame natierkove maslo. Najlepsie je krem potom dat do chladnicky kym nie je tuhsi ale stale roztieratelny. Na vychladnuty kolac rozotrieme krem v hrubej vrstve (pre mna cim viac tym lepsie) :)

vsetkym prajem dobru chut

toto je moj prvy recept tk snad sa vam vsetym podari :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.12.2011, 22:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu