
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečená krkovička v rúrePOTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, krkovička, plátkový syr, smotana na šľahanie a korenie. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky narežeme na kolieska okoreníme s peprom, soľou a paprikou. Poriadne ich premiešame aby korenie bolo rovnomerne rozložené po všetkých zemiakoch. Na zemiaky poukladáme krkovičku narezanú na plátky a a prikryté zapečieme v rúre na cca 1 : 30 hod. Po hodine a pol vytiahneme pekáč z rúry na krkovičku vyukladáme plátkový syr a zalejeme to smotanou na šľahanie a dáme ešte zapiecť do rúry. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 12.3.2014, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Domáce kroketyPOTREBNÉ PRÍSADY 750 g zemiakov, 1 vajce, 25 g masla, 175 g hrubej múky, soľ, 2 vajcia na obaľovanie, strúhanka, olej na vyprážanie. POSTUP PRÍPRAVY V šupke uvarené zemiaky ošúpeme a pretlačíme.K vychladnutým pridáme múku, soľ, maslo, vajce a vypracujeme cesto. Z misky, v ktorej sme si vypracovali cesto, sformujeme krokety, ktoré obalíme vajci a strúhanke. Krokety vyprážame v rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 21.2.2014, 16:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |