. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

zuzana v. (zuziqa) ID 21362
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.9.2007
Naposledy: 9.12.2014 16:07
Aktualizácia: 21.2.2010 19:08
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 31
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

TORTY

Manželovi k 40-tke


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

veľa lásky

POSTUP PRÍPRAVY

s láskou

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (19) posledné: 3.3.2010, 20:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Svieže jahodové kocky *****



POTREBNÉ PRÍSADY

Piškota: 5 vajec, 5 PL práškového cukru, 5PL polohrubej múky, 1 prášok do pečiva (pdp), jahodový džem, 2 jahodové kompoty.......Jahodová plnka 1: 1 jahodový puding, 3 PL kryštálového cukru, 1/2l mlieka, 100g masla, alebo Palmarínu, 10g červenej práškovej želatíny+250ml jahodovej šťavy z kompotu ......Smotanová plnka 2: 250ml kyslej smotany, 2 biele jogurty (si po 120ml), 2 vanilkové cukre, 10g čírej práškovej želatíny, takej, čo sa nevarí, len zohreje na 60°C..Na ozdobu: 2 práškové šľahačky, 250l mlieka, čokoláda na strúhanie

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovomm postupe, prosím , prepáčte mi nekvalitné fotky, celý koláč bol fotený mobilom, lebo foťák bol na výlete

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (28) posledné: 9.4.2010, 16:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Medový koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

Takže tu je ten receptík pre Lindušku 1 vajce, 50g masla/palmarín/, 150g pr.cukor, 2 pol.lyžice mlieka, 2 pol.lyžice medu, 1 kávová lyžička SBB, 450g polohrubej múky. Plnka: 200g pr.cukor, 200g maslo/ja dávam do všetkých varených krémov palmarín/, 1/2 l mlieka, 1 vanilka, 4 lyžice hr.múka, džem, čok.poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: maslo, mlieko, med, zohrejem v malom hrnčeku, kým sa všetko nerozopí. Odstavím a nechám vychladnúť. Múku zmiešam so SBB, pr.cukrom a nakoniec pridám vajce.Vychladnutú kašičku prilejem k múke a cesto dobre zhnetiem.Robím ho deň dopredu, je lepšie ak trocha odleží v chladničke.Na druhý deň cesto vyberiem , prehnetiem ho, rozdelím na tri časti. Vyvaľkám a na dobre vymastenom a múkou posypanom plechu po jednom upečiem. Ešte za tepla pláty z plechov vyberiem.Robím to opatrne aby sa mi nezlomili. Niekedy sa mi stane že, sa mi niekde prilepia a vtedy si pomôžem takým dlhym tortovým nožom,ktorý by som nedala za nič na svete.Pláty sú po upečení tvrdé, ja ich len posypem pr.cukrom a vysypem ich na seba.

Plnka: z mlieka, vanilky, múky, uvarím kašu, necham ju vychladnúť. Maslo vymiešam s cukrom do penista a potom postupne vmiešavam vychladenú kašu. Robím to s ručným mixérom na najmenších obrátkach a ešte sa mi nestalo aby sa mi krém zrazil, ako som už spomínala,nepoužívam maslo ale palmarín.
Plnku si rozdelím na dve časti. Vezmem si jeden plát a dám ho na plech. Jednou polovicou krému natriem plát. Vezmem si druhý plát, položím ho na linku, tak aby bol spodnou časťou na vrchu a natriem ho pikantným džemom. Potom plat položím džemovou stranou na kémom natretý prvý plát. No a potom postup zopakujem. Nakoniec polejem koláč čok.polevou. Možno sa tento postup nejakej gazdinke bude zdať čudný,ale ja som si to trocha uľahčila. V minulosti som pláty najprv potrela džemom a až potom som potierala s plnkou. No a robilo sa mi to veľmi zle,lebo sa mi ten mastný krém šmýkal po tom džeme a zmiešaval sa mi s tým džemom. Pri krájaní to bolo dosť vidieť a ten prierez nebol taký čistý.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (17) posledné: 8.1.2009, 22:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu