. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Daniela S. (EmmaTessDad) ID 211366
.
Oblasť: Piešťany
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.8.2011
Naposledy: 10.7.2017 8:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

MÚČNIKY, POHÁRE

Medové rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

Medové pláty: 80 masla, 120 g cukru, 3 PL medu, 1 KL sódy bikarbony, 1 PL octu, 2 vajcia, perníkové korenie alebo škorica, 250 g polohrubej múky a 250 g hladkej múky. Plnka: 0,5 l mlieka, 1 zlatý klas, max 50 g cukru, 250 g masla (pravého) plus čokoládová poleva.

POSTUP PRÍPRAVY

viď fotopostup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 9.12.2012, 16:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

*** Najštavnatejší jabĺčkový koláčik ***



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 450 g polohrubej múky, 1/2 balíčka prášku do pečiva, 2-3 PL mlieka, 4 žĺtka, 125 g masla (maslo, hera, palmarin) 200 g práškového cukru, kakao, nastrúhaná citrónová kôra. Prvá vrstva na cesto: marhuľový či šípkový džem Druhá vrstva na cesto - jablková plnka: 10 jabĺk (cca 1 kg), škoricový cukor, vanilkový cukor, hrozienka. Tretia vrstva: 4 bielka a 100 g cukru.

POSTUP PRÍPRAVY

viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

lievance - dolky



POTREBNÉ PRÍSADY

Kvások: 2 - 3 dcl mlieka, 20 - 30 g čerstvého droždia, troška cukru (nemusí byť práškový) Cesto: 250 g polohrubej múky, 70 g práškového cukru, 2 celé vajcia, 50 g masla alebo 5 PL oleja. Na dochutenie hotových doliek: džem, vanilkový cukor, škoricový cukor ....

POSTUP PRÍPRAVY

Do teplého (nie horúceho) mlieka rozdrvíme kvasnice a zasypeme trochou cukru (môžeme pridať aj jednu dve polievkové lyžice hladkej múky).
Zakryjeme to tanierom a necháme kvások vykysnúť.

Keď je kvások vykysnunutý, do misky dáme múku, cukor, vajcia, vykysnutý kvások, roztopené maslo alebo ked nie je maslo tak olej - celé to premiešame vareškou či mixérom - má to byť mierne tekuté.

Necháme vykynúť na teplom mieste, najlepšie je to zakryť čistou utierkou.
Mne to kysne cca 30 minút.
Ak máme panvicu na dolky tak to pečieme na panvici na dolky, je to tak jednoduchšie a dolky sú krásne vysoké.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu