
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
SLADKÉ JEDLÁ |
PALACINKYPOTREBNÉ PRÍSADY 100 g hladkej muky, štipka soli, 1 PL krystaloveho cukru, vanilkovy alebo škoricovy cukor, 2 vajcia, 170ml mlieka, 60 ml vody POSTUP PRÍPRAVY robte z dvojitej davky! su lahunke a vyborne :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Slané slimáčikyPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5kg polohrubej múky, 250g masla, 15dkg údeneho syra (postruhat), 1 kocka kvasnic, 1 lyžička soli, 1 vajce, 1dc mlieka POSTUP PRÍPRAVY Podľa receptu je napísané, že zmiešať všetky prísady a spraviť z toho cesto. Aj som to tak urobila ale myslim, že je asi lepšie zohriať trošku mliečko a dať do neho kvasnice a až potom do zmiešať s ostatnymi prísadami. Vypracujeme cesto, ktore necháme hodinu stáť. Potom ho rozdelime na 7 častí (ja som na 6) a každé rozvaľkáme na kruh, ktorý rozdelíme na trojuholníky. Stočíme zo širšieho konca, potrieme vajíčkom a možeme posypať sezamom alebo syrom, makom kto čím chce. Piekla som na 180 C. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 22.12.2012, 8:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Čokoládový koláčikPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 400gr hladkej muky, 300gr práskoveho cukru, 2 cele vajicka, 2 PL kakaoveho prasku, 1CL sody bicarbony, 3 PL marhuloveho (alebo aj ineho) lekvaru, 1 kypriaci prasok do pernika, 400 ml mlieka, 200 ml oleja Poleva: marhulovy (alebo iny) lekvar na potretie korpusu , 200gr cokolady na varenie, 120 gr stuzeneho tuku (CERA) POSTUP PRÍPRAVY Tento recept robila jedna pani v relacii BEZ SERVITKY a kedze sa mi velmi zapacil vyskusala som ho a odporucam ho aj VAM pre jeho jednoduchu pripravu a uzasnu chut! Postp: Všetky suroviny na prípravu korpusu vložíme do jednej nádoby a dôkladne vymiešame elektrickým mixérom. Vylejeme do väčšieho vymasteného a múkou vysypaného plechu. Rúru predhrejeme na 160°C a pečieme 25 minút, potom teplotu zvýšime na 180°C a pečieme ešte ďalších 15 minút. Korpus necháme vychladnúť a potrieme lekvárom. Z čokolády a stuženého tuku si v parnom, alebo vodnom kúpeli urobíme polevu, ktorú vylejeme na korpus. Necháme stuhnúť. Servírujeme s čerstvým ovocím. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 44 návštěvníkov) KOMENTÁRE (18) posledné: 23.2.2012, 9:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |