. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Veronika Z. (veroninika) ID 206093
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.6.2011
Naposledy: 11.6.2020 17:33
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 5
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

VIANOČNÉ CUKROVINKY

VÍNOVÉ KREHKÉ



POTREBNÉ PRÍSADY

2 Palmariny 1/2 kg hladkej múky 8PL bieleho vína

POSTUP PRÍPRAVY

vsetko spolu zmiesame, a vykrajujeme lubovolne tvary, pecieme na teplovzdusnej rure 170 °C cca 18min.
obalujeme v praskovom cukre s vanilkovym

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 14.12.2012, 12:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

Rodinna zeleninova


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

olej (mast, maslo - podla toho kto co pouziva), 4 velke mrkvy, 2 petrzleny, 1/4zeleru alebo 1 pastrnak, krupica (hruba muka), 2 slepacie bujony, 1ČL drvena rasca, 2ČLsladka paprika, štipka cierneho korenia, štipôčka muškátového orieška, 1 vajce, trochu mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

zeleninu postuhame na vacsom stuhaku (pre male deti odporucam maly stuhak), do hrnca dame olej a zeleninu zaciname pomalicky restovat ( ak sa bude trochu pripekat, pridajte trosku oleja) po chvilke pridame cca 1 dcl vody a dalej dusime. Ked je zelenina mäkšia, pridame do nej 2PL krupice + 1dcl vody a dalej dusime. Do masy uz mozeme pridavat červenú sladkú papriku, rascu, korenie a muskatovy oriesok. Zalejeme vodou, pridame2 bujony a varime cca 10-15min. Mezdi tym si pripravime halusky: 1 vajicko, trochu mlieka a krupicu, cesto nie huste, take trosku redsie. Ked nam polievka vrie cez sito na halusky zavarime do polievky halusky a polievku dohustime takto: v miske, v kt. sme mali zarobene cesto na halusky nechame trosicku cesta, toto rozriedime vodou a vylejeme do polievky. Aaaa hotovo.....kto ma rad hrasok moze si dat aj hrasok, popripade petrzlenovu vnatku.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 11.12.2013, 15:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Zubáč s cesnakom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

olivový olej, soľ, bylinná soľ, 1 celý cesnak, drvená rasca, bazalka, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

na dno misy nalejeme olivový olej a pretlačíme 1/2 cesnaku, poukladáme filety zo zubáča, dobre osolíme, pridáme rascu, bylinnú soľ, bazalku a pretlačíme druhú 1/2 cesnaku, pokvapkáme olivovým olejom a na vrch poukladáme hrubčie pláty masla

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 17.10.2012, 14:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Hubovica s haluškami



POTREBNÉ PRÍSADY

HUBOVICA S HALUŠKAMI 1cibuľa 350g húb 2 zemiaky 250ml smotany na varenie zeleninový vývar mlieko soľ mleté čierne korenie mletá rasca hubové korenie halušky

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji speníme cibuľku, pridáme na kocky nakrájané zemiaky, osolíme, pridáme rascu, zalejeme zeleninovým vývarom, vložíme huby a dusíme. Prilejeme smotanu na varenie zmiešanú s múkou a hubovým korením. Na záver pridáme uvarené halušky, môžeme dochutiť bryndzou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

VANILKOVÁ MLIEČNA RYŽA - rýchla, jednoduchá a výborná


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 hrnček ryže\\r\\n0,5l mlieka\\r\\n1 vanilkový puding\\r\\n50g masla\\r\\ncukor\\r\\n1 vanilkový cukor\\r\\nsoľ

POSTUP PRÍPRAVY

Postup na mliečnu ryžu je jednoduchý. NEprepláchnutú ryžu dáme do hrnca a zalejeme vodou tak, aby ryža bola zaliata, pridáme štipku soli. Varíme na miernom ohni do zmäknutia, ryža musí byť úplne mäkká, bez vody. Medzi tým si uvaríme vanilkový puding, do ktorého pridáme 1 vanilku, cukor, štipku soli. Do uvareného pudingu vmiešame maslo a potom pridávame horúci uvarený puding do ryže. Poriadne premiešame, odstavíme z ohňa.\\r\\nMliečnu ryžu podávame ako teplý alebo studený dezert. Ozdobiť môžeme podľa chuti grankom, škoricou, ovocím.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 8.6.2015, 11:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu