. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Monika H. (Monika17) ID 202024
Oblasť: Levice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.5.2011
Naposledy: 22.2.2014 11:48
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)

CHUŤOVKY

Zapekané plnené bagety



POTREBNÉ PRÍSADY

150g oravskej slaniny, 100g mäkkého syra, 100g tvrdého syra, kyslá smotana, 2 strúčiky cesnaku, 1 menšia postrúhaná cibuľa

POSTUP PRÍPRAVY

Oravskú slaninu opražíme a vložíme do misky kde sú pripravené ostatné suroviny. Celé premiešame. Pripravenou zmesou naplníme bagety a dáme na 10 minút zapiecť do vyhriatej rúry.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Pikantné soté



POTREBNÉ PRÍSADY

Kuracie prsia, 2 cibuľky, mletá červená paprika, mrazená zelenina, kukurica, mexické korene, čierne korenie, soľ, olej, fazuľa v čili omáčke

POSTUP PRÍPRAVY

Nakrájame nadrobno cibuľku. Kuracie prsia nakrájame na slíže. Do hrnca nalejeme olej a keď bude horúci pridáme cibuľu. Necháme smažiť do zlatista. Pridáme kuracie prsia. Necháme orestovať, pridáme červenú papriku, pomiešame a pridáme trošku vody. Zmiešame a pridáme mrazenú zeleninu a kukuricu. Postupne dochutíme, zalejeme vodou aby mäso plávalo, prikryjeme a necháme variť, kým sa mäso nedovarí. Nakoniec pridáme fazuľu v omáčke na zahustenie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 12.1.2014, 14:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Ríbezľový koláč so snehom



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 4 žĺtka, 2 vajcia, 25 dkg práškového cukru, 20 dkg masla (HERA), ½ bal. prášku do pečiva, \r\n1 bal vanilkového cukru, 25 dkg hladkej múky\r\nPena : 4 bielka, 20 dkg práškového cukru, červené ríbezle

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny na cesto zmiešame a dáme ho piecť na vymastený a múkou vysypaný plech. Keď je cesto napoly upečené, dáme naň penu a ríbezle. Dopečieme. Dávame pozor, aby nám pena neprihorela.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 23.7.2013, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

Horúca čokoláda



POTREBNÉ PRÍSADY

1 tabuľku kvalitnej horkej čokolády, 200 ml šľahačkovej smotany, 250-350 ml mlieka, 2 vrecúška vanilkového cukru, 1 PL práškového cukru, šľahačka a kakao na ozdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

Čokoládu nalámeme na kocky a vo vodnom kúpeli za pridania 1 PL šľahačkovej smotany a 1 PL mlieka necháme rozpustiť a vymiešame dohladka. V druhom hrnci prihrejeme mlieko so šľahačkovou smotanou, vanilkovým cukrom a práškovým cukrom, rozmiešame metličkou ale nenecháme zovrieť. Len prihrejeme. Pridáme rozpustenú čokoládu, rozšľaháme dohladka s metličkou a necháme za stáleho šľahania zovrieť. Potom odstavíme. Čokoládu rozdelíme do sklenených priesvitných pohárov na stopke, asi 1,5 - 2 cm pod okraj, každý pohár ozdobíme kopčekom šľahačky zo spreja a posypeme kakaom alebo grankom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 13.2.2013, 13:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Cesnaková nátierka



POTREBNÉ PRÍSADY

1 nátierkové maslo, 2-3 kocky taveného syru, cesnak podľa chuti, 1-2 PL tatárskej omáčky, tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

Pomazánkové maslo rozmiešajte s taveným syrom, cesnakom, nastrúhaným tvrdým syrom a zjemnite tatárskou omáčkou. Všetko rozmixujte ponorným mixérom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 3.12.2012, 18:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

Domáce pizza cesto



POTREBNÉ PRÍSADY

200g hladkej múky (Castello typ 530 – dostať ju v Lídli)\r\n1/3 kocky droždia\r\nštipka soli\r\n1 PL olivového oleja\r\n1,5dl teplej vody

POSTUP PRÍPRAVY

Do múky pridáme štipku soli a droždie predtým rozpustené v teplej vode a olivový olej. Cesto vymiesime pomocou ručného miešača (so špirálami) a dopracujeme ručne (ak je mokré pridáme múku, ak suché pridať teplú vodu). Necháme 2 hodiny kysnúť. Potom rozvaľkáme na papieri na pečenie. Na cesto dáme paradajkovú omáčku (napr. Mutti – dostať v Kauflande), ja som dala kečup. Do nich dáme trochu oregana a olivového oleja. Premiešame a dáme na cesto (pozor dávať tesne pred dávaním do rúry). Na omáčku dáme napr. mozarellu, šunku a pod. Pečieme dokým mozarella nezačne chytať farbu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia plnené parenicou



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, parenica, strúhanka a vajcia na obaľovanie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia umyjeme, trochu vyklepeme a narežeme na ich strede malý vačok. Do vačku vložíme kúsok parenice (asi 4cm štvorec). Rezne potom obalujeme najprv vo vajíčku, potom v strúhanke, znova vo vajíčku a znova v strúhanke (taký dvojobal :)). Rezne vyprážame v oleji a podávame napr. so zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu