
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
TORTY |
![]() Jahodová torta s penou z bielej čokoládyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY recept: http://adkas-tastyfood.blogspot.sk/2011/05/jahodova-torta-s-penou-z-bielej.html POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 12.5.2013, 19:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
![]() Naše vianočné koláčiky 2012PRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 4.1.2013, 12:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
POMOC - bublinky v čokoládovej polevePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoláda POSTUP PRÍPRAVY Chcela by som vás poprosiť o pomoc, keď robím čokoládovú polevu /robievam ju v pomere 1:1 cera a čokoláda/ sa mi v poleve tvoria vzduchové bublinky, chcela by som sa vás spýtať či máte nejaký tip na to aby som tomu predchádzala, pretože poleva potom nie je pekná :( ďakujem za všetky rady. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (11) posledné: 11.12.2012, 10:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Trojfarebný tvarohový koláčPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 3 vajcia, 2 dl oleja, 2 dl práškového cukru, 2 dl mlieka, 2,5 dl polohrubej múky, 2 PL kakaa, 1 prášok do pečiva PLNKA: 500 g tvarohu, 250 g masla, 2 vanilky, 6 PL práškového cukru\ POLEVA: 2 zlaté klasy, 8 dl vody, 2 balíčky tangu, 7 PL kryštálového cukru POSTUP PRÍPRAVY KORPUS: vyšľaháme bielka s cukrom, pridáme žĺtka a postupne vmiešavame múku s práškom do pečiva, mlieko, olej a nakoniec kakao. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu pri 180 stupňoch. PLNKA: rozmixovaný tvaroh zmiešame so zmäknutým maslom, a cukrom. Roztrieme na vychladnutý korpus POLEVA: Do polovice vody dáme zlatý klas a rozmiešame, druhú polovicu dáme variť s cukrom - uvaríme ako puding. Keď bude hmota hustá pridáme tangy a ešte chvíľu povaríme. Necháme takmer úplne vychladnúť a polejeme koláč. Pod polevu môžeme dať aj mandarínky. Je dobré ho nechať aspoň cez noc stuhnúť v chladničke. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 3.8.2012, 17:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Parížska čokoládová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 šľahačkové smotany 33%, 200g várovej čokolády, 5 vajec, 5 PL práškového cukru, 4 PL polohrubej múky, prášok do pečiva, 2 PL kakaa, niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, rum, mäkké zavárané ovocie (maliny, jahody, čučoriedky) POSTUP PRÍPRAVY Šľahačkové smotany zmiešame s čokoládou na varenie a privedieme do varu, necháme odstáť cca 24 hodín.\r\nBielka vyšľaháme s citrónovou šťavou, pridáme cukor, žĺtka, múku s práškom do pečiva a kakao. Dáme do tortovej formy vyloženej papierom na pečenie. Vychladnutý korpus prerežeme na dve polovice. Jednu pokvapkáme rumom položíme na ňu odkvapkané ovocie a prikryjeme druhou polovicou korpusu. Vyšľaháme si vychladnutú šľahačku. Potrieme ňou boky a vrch torty. Na ozdobu som použila trubičky a čokotransfer. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 9.1.2012, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |