. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Martina J. (martina.j) ID 201433
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.5.2011
Naposledy: 24.6.2013 18:21
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 5
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

TORTY

Jahodová torta s penou z bielej čokolády


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

recept: http://adkas-tastyfood.blogspot.sk/2011/05/jahodova-torta-s-penou-z-bielej.html

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.5.2013, 19:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Naše vianočné koláčiky 2012


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 4.1.2013, 12:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

POMOC - bublinky v čokoládovej poleve


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

Chcela by som vás poprosiť o pomoc, keď robím čokoládovú polevu /robievam ju v pomere 1:1 cera a čokoláda/ sa mi v poleve tvoria vzduchové bublinky, chcela by som sa vás spýtať či máte nejaký tip na to aby som tomu predchádzala, pretože poleva potom nie je pekná :( ďakujem za všetky rady.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (11) posledné: 11.12.2012, 10:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Trojfarebný tvarohový koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

KORPUS: 3 vajcia, 2 dl oleja, 2 dl práškového cukru, 2 dl mlieka, 2,5 dl polohrubej múky, 2 PL kakaa, 1 prášok do pečiva PLNKA: 500 g tvarohu, 250 g masla, 2 vanilky, 6 PL práškového cukru\ POLEVA: 2 zlaté klasy, 8 dl vody, 2 balíčky tangu, 7 PL kryštálového cukru

POSTUP PRÍPRAVY

KORPUS: vyšľaháme bielka s cukrom, pridáme žĺtka a postupne vmiešavame múku s práškom do pečiva, mlieko, olej a nakoniec kakao. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu pri 180 stupňoch.
PLNKA: rozmixovaný tvaroh zmiešame so zmäknutým maslom, a cukrom. Roztrieme na vychladnutý korpus
POLEVA: Do polovice vody dáme zlatý klas a rozmiešame, druhú polovicu dáme variť s cukrom - uvaríme ako puding. Keď bude hmota hustá pridáme tangy a ešte chvíľu povaríme. Necháme takmer úplne vychladnúť a polejeme koláč.
Pod polevu môžeme dať aj mandarínky.
Je dobré ho nechať aspoň cez noc stuhnúť v chladničke. Dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 3.8.2012, 17:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Parížska čokoládová torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

2 šľahačkové smotany 33%, 200g várovej čokolády, 5 vajec, 5 PL práškového cukru, 4 PL polohrubej múky, prášok do pečiva, 2 PL kakaa, niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, rum, mäkké zavárané ovocie (maliny, jahody, čučoriedky)

POSTUP PRÍPRAVY

Šľahačkové smotany zmiešame s čokoládou na varenie a privedieme do varu, necháme odstáť cca 24 hodín.\r\nBielka vyšľaháme s citrónovou šťavou, pridáme cukor, žĺtka, múku s práškom do pečiva a kakao. Dáme do tortovej formy vyloženej papierom na pečenie. Vychladnutý korpus prerežeme na dve polovice. Jednu pokvapkáme rumom položíme na ňu odkvapkané ovocie a prikryjeme druhou polovicou korpusu. Vyšľaháme si vychladnutú šľahačku. Potrieme ňou boky a vrch torty. Na ozdobu som použila trubičky a čokotransfer.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 9.1.2012, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu