Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
10 šampiňónov 2 lyžice oleja 1 menšia cibuľa trošku kmínu 2 vajcia 100 g eidamu hrsť petržlenu štipka soli a korenia
POSTUP PRÍPRAVY
1.Šampiňóny premyjeme,oddelíme nožičky od hlavičiek a nakrájame na kocôčky.Cibuľu nakrájame nadrobno,osmažíme na oleji a potom k nej pridáme šampiňónové nožičky a kmín.
2. Krátko orestujeme,pridáme vajcia,petržlenovú vňať a spravíme na spôsob praženice.Nakoniec dosolíme a dokoreníme.Zmesou plníme šampiňónové hlavičky a posypeme nastrúhaným syrom.
3. Takto pripravené šampiňóny krátko zapečieme v rúre.Syr musí zhnednúť.
4. Podávame s čerstvou zeleninou alebo pečivom.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (1) posledné: 7.10.2011, 10:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |