
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() Zapekané cestoviny so šampiňónmi, slaninkou a póromPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g cestovín, 1/2 kg šampiňónov, 100 g oravskej alebo anglickej slaniny, 1 pór, 1 šľahačka, 1 vajce, korenie, muškátový oriešok, 200 g tvrdšieho syra a môže to byť aj údený syr. POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny si uvaríme podľa návodu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
![]() Šunkový lístkový závinPOTREBNÉ PRÍSADY 1 lístkové cesto (najlepšie už rozvaľkané na pečiacom papieri), 1 nátierkové maslo paprikové alebo pikantné, 100 g šunky, 100 g slaninky narezanej na plátky, 100 g tvrdšieho syra typu Gouda, 1 vajce na potretie, tekvicové semianka, soľ, korenie čierne alebo zmes 4 korení POSTUP PRÍPRAVY Recept som robila včera podľa jedného receptu z internetu a keďže doma chutil, možno bude aj vám :-) 1. Vyhrejeme rúru na 180 C. 2. Ak nemáme už z obchodu lístkové cesto rozvaľkané, tak si rozvaľkáme lístkové cesto do obdĺžnika. Na cesto natrieme paprikové nátierkové maslo. 3. Poukladáme plátky šunky na celé cesto (vynecháme asi 2 cm od vrchného konca), na to poukladáme slaninku. Veľmi mierne a najmä podľa vlastnej chuti osolíme. Na to pokoreníme. 4. Poukladáme plátky syra. 5. Opatrne od spodku zvinieme a roládku postláčame, aby pekne držala. 6. Opatrne prenesieme na plech vystlaný papierom na pečenie, príp. ak máme teflónový plech tak ani papier netreba. Roládku potrieme rozšľahaným vajcom a posypeme tekvicovými semienkami. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 5.5.2011, 17:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() Jarný ryžový šalátPOTREBNÉ PRÍSADY 1 šálka ryže Basmati (prip. inej lepivejsej ryze, napr. na Sushi, ale vystacite si aj s obyčajnou guľatozrnnou), 1 zväzok redkvičiek, 2-3 jarné cibuľky, 1/2 pohára tatárky, 1/2 pohára kyslej smotany, soľ POSTUP PRÍPRAVY 1. Ryžu si uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť na izbovú teplotu. 2. Medzitým si redkvičky pokrájame na štvrťky a tie na malé plátky. Cibuľky si tiež nakrájame na kolieska 3. Do vychladnutej ryže pridáme redkvičky a cibuľky, vmiešame tatárku a kyslú smotanu a nakoniec podľa chuti osolíme 4. Chutí so všelijakým zeleninovými fašírkami, alebo len aj samotný :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.5.2011, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |