. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Zuzana B. (zuzkab13) ID 192910
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.3.2011
Naposledy: 2.12.2016 14:26
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 5
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

RYŽA A CESTOVINY

Zapekané cestoviny so šampiňónmi, slaninkou a pórom



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g cestovín, 1/2 kg šampiňónov, 100 g oravskej alebo anglickej slaniny, 1 pór, 1 šľahačka, 1 vajce, korenie, muškátový oriešok, 200 g tvrdšieho syra a môže to byť aj údený syr.

POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny si uvaríme podľa návodu.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Šunkový lístkový závin



POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto (najlepšie už rozvaľkané na pečiacom papieri), 1 nátierkové maslo paprikové alebo pikantné, 100 g šunky, 100 g slaninky narezanej na plátky, 100 g tvrdšieho syra typu Gouda, 1 vajce na potretie, tekvicové semianka, soľ, korenie čierne alebo zmes 4 korení

POSTUP PRÍPRAVY

Recept som robila včera podľa jedného receptu z internetu a keďže doma chutil, možno bude aj vám :-)

1. Vyhrejeme rúru na 180 C.
2. Ak nemáme už z obchodu lístkové cesto rozvaľkané, tak si rozvaľkáme lístkové cesto do obdĺžnika. Na cesto natrieme paprikové nátierkové maslo.
3. Poukladáme plátky šunky na celé cesto (vynecháme asi 2 cm od vrchného konca), na to poukladáme slaninku. Veľmi mierne a najmä podľa vlastnej chuti osolíme. Na to pokoreníme.
4. Poukladáme plátky syra.
5. Opatrne od spodku zvinieme a roládku postláčame, aby pekne držala.
6. Opatrne prenesieme na plech vystlaný papierom na pečenie, príp. ak máme teflónový plech tak ani papier netreba. Roládku potrieme rozšľahaným vajcom a posypeme tekvicovými semienkami.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 5.5.2011, 17:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Jarný ryžový šalát



POTREBNÉ PRÍSADY

1 šálka ryže Basmati (prip. inej lepivejsej ryze, napr. na Sushi, ale vystacite si aj s obyčajnou guľatozrnnou), 1 zväzok redkvičiek, 2-3 jarné cibuľky, 1/2 pohára tatárky, 1/2 pohára kyslej smotany, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

1. Ryžu si uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť na izbovú teplotu.
2. Medzitým si redkvičky pokrájame na štvrťky a tie na malé plátky. Cibuľky si tiež nakrájame na kolieska
3. Do vychladnutej ryže pridáme redkvičky a cibuľky, vmiešame tatárku a kyslú smotanu a nakoniec podľa chuti osolíme
4. Chutí so všelijakým zeleninovými fašírkami, alebo len aj samotný :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 3.5.2011, 22:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu