
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
SLADKÉ JEDLÁ |
Valentinsky kolacPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 1 hrnček kryštálového cukru 8 PL oleja, 8 PL vody 5 vajec, 1 aj pól pohára polohrubej múky 1 prášok do pečiva, 2 PL granko Puding: 1 l mlieka, 1 vanilkový cukor 1 pohár kryštálového cukru 2 malinové pudingy Poleva: 2 kyslé smotany , 2 vanilkové cukry, 3 PL práškového cukru POSTUP PRÍPRAVY Do rozšľahaných bielkov pridáme kryštálový cukor, vyšľaháme tuhý sneh. Potom pridáme žĺtky, olej, vodu, múku a kypriaci prášok. Na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech vylejeme 1 a pól pohára cesta. Do ostatného cesta vmiešame granko, ktoré nerovnomerne roztrúsime na svetlé cesto. Na koniec lyžicou dávame uvarený a vychladnutý puding. Dáme piecť. Do vyhriatej rúry na 200C. Upečený, horúci koláč polejeme polevou a necháme vychladnúť, aby stuhol. Príprava polevy: Smotana + vanilka + práškový cukor ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |