
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kura na pivePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kura (idealne co najkvalitnejsie -domace), sol, koreniny, 1 flasa piva( nie je podstatne kolko %), 4 cervene cibule, 3 jablka, zemiaky, sojova alebo podobna omacka POSTUP PRÍPRAVY Kuriatko umyjeme ocistime, nasolime..nechame chvilu postat..mozme posypat koreninami na pecene kura, cervenou paprikou, co uz kto ma rad... Medzitym poriadne umyjeme flasu z piva, najlepsie ju dat den vopred namocit nech sa etiketa sama odlepi..potom uz len docistit... NEOTVARAT zatial.. aby sa pri manupulacii nevylialo pivko. Na plech dame pepier na pecenie, nakrajame surove zemiaky na kolieska a rozlozime rovnomerne, do stredu polozime opatrne flasu piva na ktoru nastokneme kura (vid obrazok), zemiaky posypeme na hrubo nakrajanou cervenou cibulou a stvrtkami jablk..mozme este dochutit koreninami na pecene zemiacky... Teraz mozte otvorit pomaly flasu s pivkom..a opatrne vlozime do vyhriatej rury na 180 stupnov, kde sa bude kuriatko piect priblizne 90 minut.. Pocas pecenia potierame kuriatko sojovou omackou najlepsie kikkoman alebo tamari... Dobru chut! Videla som recepty kde sa pivo dava piect na plechovku s pivom ja som vsak nie presvedcena co sa stane s hlinikovou plechovkou pri tak vysokej teplote cize mne sa lepsie osvedcilo pivo v skle. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 25.7.2014, 20:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Vegetarianska vežaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mozte urobit v z akejkolvek zeleniny, tieto moje som robila z tekvice Hokaido a mrkvy. Podrobny obrazkovy postup napisem v pripade zaujmu, je to vsak velmi jednoduche a nenarocne na cas. Suroviny: 3 vacsie kusky z tekvice Hokaido, 1 vacsia mrkva, 1 vacsi zemiak alebo 2 mensie, sol, 1 vajicko, trosku tymianu pripadne koreniny ake len chcete, susene paradajky, mozzarela, 1 cibulka orestovana do zlatista( nakrajana na drobno) POSTUP PRÍPRAVY Nastruhat tekvicu na struhadle na jemno, pridat postruhanu mrkvu a zemiaky, posolime, pridame 1 vajicko, ja som dala 2 lyzicky paradajkoveho pesta, nasekane nadrobno susene paradajky...a nakoniec zahustime Hraskou, kto pozna vie,ze je to uzasna vec, ktora prida hoc akemu jedlu uzasnu chut. Ak nemate hrasku, zahustime mukou. Na malinko tuku vysmazame placky ( nie velmi hrube), podla fantazie poukladame na seba, medzi placky mozte dat mozzarelu, susenu paradajku, cuketu cokolvek mate doma, ked mate vezicku hotovu spojime sparadlom a dame do rury na 180 st na 10 minut... mozte podavat so zeleninkou, alebo nejakym dressingom alebo aj kyslom uhorkou... Tieto placky miluju aj moje babule, su fantasticke a mozte ich urobit z akejkovek zeleniny co Vas len napadne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Cestoviny a la MilanoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cestoviny/ nalepsie penne / cherry paradajky/ 250gramov, balkansky syr alebo feta- 200 gramov, olivovy olej, cerstvy spenat, madlove lupienky POSTUP PRÍPRAVY Uzasne lahke a rychlo pripravene lahodne cestovinky- v slanej vode s kvapkou oleja uvarime cestoviny/ al dante/, zatial si najlepsie vo woku alebo na vacsej panvici rozhorejeme trosku olivoveho oleja, do ktoreho vlozime na kusky nakrajany balkansky syr, ktory sa zacne krasne topit. Nedame vsetok len taku vacsiu polovicu. Po malej chvilke vlozime nakrajane cherry paradajky na polovicky a zmiesame. Primiesame ak mame mandlove lupienky, malinko posolime/ v zavislosti od druhu syra, nakolko niektore su velmi slane a netreba uz prisolovat. Ked je vsetko zmiesane vlozime k tomu cestoviny a vsetko este raz dobre zmiesame a pridame zvysny balkansky syr. Posypeme umytymy cerstvymi listami spenatu a parmezanom. Dobru chut!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |