
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
![]() Šalát z kyslej kapustyPOTREBNÉ PRÍSADY kyslá kapusta, šunka alebo mäkká saláma, majonéza POSTUP PRÍPRAVY Kyslú kapustu trochu nakrájame, aby nebola taká dlhá, dáme do misy, pridáme na rezance alebo kocky nakrájanú šunku /príp. mäkkú salámu/, majonézu a premiešame. Množstvo podľa oka, podľa toho pre koľko ľudí to robím a aby všetkého bolo akurát. Môžeme trochu prisoliť a prikoreniť, závisí od chuti. Ja nechávam do druhého dňa v chladničke, aby chute prešli a spojili sa, ale nie je podmienka. Je možné pridať aj nadrobno nakrájanú cibuľku, ale to ja vynechávam. Podávame s chlebom alebo pečivom, no najlepšie chutí so zemiakovými plackami. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 9.2.2010, 5:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Gaštanová torta - NEPEČENÁ, jednoduchá a rýchla, chutná, svieža!POTREBNÉ PRÍSADY 1 krabica čajové sušienky Esíčka (neodporúčam nahradiť piškótami, nie je to vôbec ono), 1 maslo 125g + ak je zmes suchá a sypká pridáme aj viac, aby bola vláčna, 2 gaštanové pyré (teda 2x250g), 3 smotany na šľahanie, stužovač šľahačky (príslušné množstvo na tri šľahačky), džem alebo zaváranina najlepšie červený sladkokyslejší, ja mám najradšej jahodu ale dobrá je napríklad aj višňa, čokoláda na postrúhanie a ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY Esíčka vysypeme do misy, rozmrvíme najemno rukami alebo niečím roztlačíme. Pridáme zmäknuté maslo, vypracujeme na hmotu. Natlačíme na spodok tortovej formy. Navrch natrieme džem alebo rozotrieme zaváraninu. Zmrznuté gaštanové pyré nahrubo nastrúhame a natlačíme do tortovej formy napevno (aby sa potom pri krájaní rez nerozsypal). Šľahačky vyšľaháme so stužovačom (nesladíme ich, môžeme ovoňať vanilkou) a hotovú šľahačku dáme do tortovej formy navrch na gaštanové pyré. Dozdobíme strúhanou čokoládou. Dáme do chladničky na cca hodinku, ak vydržíme, ak nevydržíme, podávame hneď :))) Krásne vyzerá celkovo aj na reze a je úžasná, vynikajúca, osviežujúca, rýchla a jednoduchá na prípravu, proste skvelý zákusok nielen ku káve! Recept mám od kamarátky L, ktorej týmto ďakujem :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 117 návštěvníkov) KOMENTÁRE (31) posledné: 19.4.2016, 13:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Tvarohový krémeš fantastickej chuti :)POTREBNÉ PRÍSADY UVEDENÉ NIŽŠIE PRI JEDNOTLIVOM POSTUPE POSTUP PRÍPRAVY cesto: 300g múka polohrubá 150g cukor prášok 150g maslo pol vrecka prášok do pečiva 1 celé vajce 1 žĺtok Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 79 návštěvníkov) KOMENTÁRE (72) posledné: 5.5.2018, 22:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |