
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
segedínsky guláš s liptovskou salámouPOTREBNÉ PRÍSADY 500g liptovskej salámy, kapustu, olej, cibuľku, červenú papriku, soľ, 2 lyžice hladkej múky, sladkú smotanu 2/5 dcl mlieka POSTUP PRÍPRAVY Liptovskú salámu si pokrájame na kocky. Dáme si do panvice olej pridáme cibuľku pokrájajú na drobno a taktiež si pridáme liptovskú salámu popražíme a posypeme červenou paprikou. Kapustu si medzi tým uvaríme a keď je uvarená vlejeme do nej liptovskú salámu. V 2/5 dcl mlieka si rozhabarkujeme hladkú múku pridáme sladkú smotanu a všetko to vlejeme do kapusty. Keď je kapusta riedka pridáme ešte mliečko s múkou a keď je dosť hustá iba samotné mliečko. nakoniec to ochutíme soľou a korením. dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
rýža po arabsky/niťovky po arabsky/POTREBNÉ PRÍSADY 1 čajový hrnček rýže, vodu, niťovky asi tak za hrsť, olej, soľ, vegeta, čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY ryžu umyjeme v teplej vode a nakoniec prepláchneme v studenej vode. Na panvicu si dáme olej do ktorého dáme niťovky a opečieme do ružova. Po opečení niťovky odstavíme z ohňa pridáme vegetu, soľ a korenie zalejeme trošku vodou a dáme znova trošku povariť. Potom pridáme ryžu a zalejeme 1/4 hrnčekom vody a dusíme cca 10-15min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |