
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Sedliacke fonduePOTREBNÉ PRÍSADY 1 okruhly bochník chleba,alebo 4 bosniaky 450g prerastenej slaniny 100g suchej salamy 3 topene syry 1 zelena paprika 1 teglik kyslej smotany olej vegeta POSTUP PRÍPRAVY Z okruhleho pecna chleba odkrojíme vrsok a chlieb vydlabeme. Prerastenu slaninu pokrajame na pásiky a opražíme na rozohriatom oleji. Kyslu smotanu zmiesame s topenym syrom,nakrajanou suchou salamou,priáme nakrajanu zelenu papriku,opraženu a vychladnutu slaninu. Dochutíme vegetou a vsetko dokladne premiesame. Výpekom so slaniny potrieme chlieb zvnútra aj zvonka,naplníme smotanovou zmesou a položíme na vymastený plech. Vedla rozložíme vydlabané kúsky chleba,ktore sme pred tým pokvapkali tukom zo slaniny. Pečieme 10-15 minut vo vyhriatej rure. Podava sa bez prílohy OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) KOMENTÁRE (22) posledné: 7.11.2009, 21:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
O S K V A R K Y z domacej pekarnePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg slanina na spustanie POSTUP PRÍPRAVY Slaninu si nakrajame na male kocky,dame do pekarne, pustime program dzem. Ja mam pekaren Moulinex. Program dzem 2 krat. Mame z toho fantasticke oskvarky a este lepsiu domacu mast. Dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 13.3.2009, 9:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |