
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Bublanina s ceresnickami, lekvarom a cokoladovou polevou, velmi jednoduche, rychle a chutne :-)POTREBNÉ PRÍSADY 250 g masla, 400 g praskoveho cukru, 4 vajcia, 300 ml mlieka, 400 g polohrubej muky 1/2 balicka prasku do peciva, zavarane ceresne, alebo jahodky, alebo aj ine ovocie. Na cokoladovu polevu: 100 g masla, 150 g cokolady ( to je jedno ja pouzivam cokoladove figurky, alebo cokoladu, najviac nam chuti Milka cokolada ) POSTUP PRÍPRAVY Mam velmi rada jednoduche, rychle a chutne recepty a preto rada varim, peciem podla knih Recepty zo Zivota. Tento recept mam konkretne z prvej knihy Recepty zo Zivota a v knihe ma nazov " Babin cokoladovy kolac ". Ja som si ho trosku upravila podla seba a vynechala som tam nejake prisady. Tento kolacik je u nas v rodine velmi oblubeny a je stavnaty, velmi chutnucky, mnam :-) Ja ho peciem z polovice prisad, lebo je velmi syty a nam staci iba polovica pekaca. Maslo vymiesame s praskovym cukrom a postupne ( po jednom ) primiesame zltky. Pridame mlieko, muku s praskom do peciva a nakoniec tuhy sneh z bielkov. Takto spracovane cesticko vylejeme na plech vylozeny papierom na pecenie, alebo cesticko vylejeme na vymasteny, mukou posypany plech. Ja si davam do cesticka az v pekaci, vykostkovane zavarane ceresne. Raz som tam dala aj zavarane jahody a tiez to bolo vynikajuce. Cesticko s ceresnami dame piect do vyhriatej truby pri teplote 180 tak asi na 20 minut. Ked vpichnem do kolacika spajdlu a nelepi sa cesticko tak je kolacik uz upeceny. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 4.1.2008, 17:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
![]() Losos zapeceny so syrom, velmi rychle, jednoduche a chutne :-)POTREBNÉ PRÍSADY lubovolne mnozstvo file z lososa alebo aj file z inej ryby , maslo, tvrdy syr na struhanie a vhodny na zapecenie, petrzlenova vnat, vegeta, sol a stava z citrona. POSTUP PRÍPRAVY Ahojte :-) Toto je moj prvy recept na Mimibazare. Kedze my moc neoblubujeme kapra s kostami tak som robila dnes na Vianoce lososa zapeceneho so syrom a kedze je velmi jednoduchy, rychly a velmi chutny, tak by som vam ho rada odporucila. File z lososa, alebo aj file z inej ryby si najprv dokladne umyjeme, posolime a polejeme troskou stavy z citrona. Takto ochutene file odlozime tak na 30 - 60 minut do chladu, no mozeme ho dalej upravovat aj ihned. File z lososa oprazime na masle z oboch stran. Potom ho vlozime do maslom vymasteneho pekaca. Posypeme ho postruhanym tvrdym syrom, vhodnym na zapecenie. Roztopime maslo. Ja ho roztopim v mikrovlnke. Do roztopeneho masla pridame vegetu a petrzlenovu vnat. Lososa polejeme na koniec roztopenym maslom zmiesanym s vegetou a petrzlenovou vnatou. Pekac aj s takto pripravenym lososom dame zapiect do truby tak na 40 minut. Ja mam elektricku trubu tak ho pecem prvych 30 minut pri teplote 150 - 180 stupnov a tak 10 minut pred koncom peciem uz iba na 100 stupnov. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 2.3.2008, 14:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |