
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
RYBY A DARY MORA |
Šalát zo štukyPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g pečené šťuky, 150 g póru, 150 g čínskej kapusty, 300 g fazule v paradajkovej omáčke, pol lyžičky čierneho korenia, soľ POSTUP PRÍPRAVY Pečené mäso vykostíme, nakrájame, pridáme na kolieska nakrájaný pór a na rezance nakrájanú čínsku kapustu, fazuľky s omáčkou, korenie, soľ a všetko dobre premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pikantný grilovaný pstruhPOTREBNÉ PRÍSADY 2 pstruhy, cibuľa, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, olej, citrón, soľ POSTUP PRÍPRAVY Pstruhy na povrchu aj zvnútra osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Cibuľu s petržlenovou vňaťou posekáme skoro na kašičku, pstruhy potrieme olejom a cibuľovou zmesou. Grilujeme približne 5 minút s každej strany. Výborne sa k tomu hodia varené zemiaky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() Kémová mrkvová polievka s pomarančovou šťavouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 cibuľa, 1 čili paprička, 400g mrkvy, 200g zemiakov, 2 lyžice olivového oleja, 800 ml zeleninového vývaru, 100 ml pomarančovej štavy, soľ, mleté čierne korenie, 200g kyslej smotany, 4 mesiačiky pomaranča, 4 zväzky petržlenovej vňate, 1 malá karotka, 1 lyžica mlieka POSTUP PRÍPRAVY 1. Ošúpanú cibuľu nakrájame na kocky, čili papričku bez semiačok pokrájame na rezančeky. Očistenú mrkvu a ošúpané zemiaky pokrájame na malé kocky. 2. V hrnci rozpálime olej a nechajme na ňom speniť cibuľku. Pridáme mrkvu so zemiakmi a čili papričkou. Všetko opražíme a zalejeme vývarom. Varíme, kým nie sú mrkva a zemiaky mäkké. 3. Polievku odstavíme, rozmixujeme a znovu vrátime na platničku. Pridajte pomarančovú šťavu, soľ, mleté čierne korenie a kyslú smotanu (jednu lyžicu smotany si necháme na ozdobenie). Všetko spolu ohrejeme a odstavíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 6.3.2013, 19:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |