končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Super osviežujúci koláč s čerstvými jahodamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tento recept je môj obľúbený, perfektný korpus mám od kamarátky odvtedy iný na takýto typ múčnika ani nepoužívam. Svieži tvarohový krém - keď sa vymixuje chutí ako termix , čerstvé alebo aj zavárané jahody, a červená želatína Dr. Oetker. MŇAAAAAAAAM korpus: 6 PL polohrubá múka, 1 PL kakao, 6 PL kryštál.cukor, 6 PL mlieko, 6 PL olej, 2 vajíčka, viac ako 1/2 prášok do pečiva tvarohová plnka: 250 g tvaroh, 1/2 masla, 75 g práškový cukor, 1 vanilkový cukor, trošku rumu, 2 x tortové želé červené Dr. Oetker (urobíme presne podľa návodu!!!!!!!!!!), ovocie POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny na korpus dôkladne zmiešame SPOLU!!! a ručne v hlbokej mise. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný vrúbkovaný plech a pečieme asi na 200 st. C cca 15-20 minút. Treba odsledovať. Tvaroh s maslom, práškovým cukrom, vanilkovým cukrom poriadne rozmixujeme v mixéri alebo ručným šľahačom a dáme asi za vrštek rumu. Krém natrieme na vychladnutý koláč. Ja to zvyknem dať na 10 minút už natreté na korpuse do mrazničky. Potom vyberiem uložím ovocie - s jahôdkami je najnajsuper:-) a na vrch vylejeme 2 želatíny červené Dr. Oetker presne podľa návodu (ten netreba podceňovať- vlastná skúsenosť) DOBRÚ CHUŤ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) KOMENTÁRE (15) posledné: 31.5.2012, 14:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička s myšacou rodinkou pre Simonka k 2-narodeninkámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, francúzky krém (šľahačka, čokoládky ľadové gaštany), figúrky sú zo salkového marcipánu, poťah na tortu K2 POSTUP PRÍPRAVY mala úspech OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 9.3.2009, 13:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Sebastiánkova torta k 5. narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čokoládový korpus, francúzky krém, džemik, marcipán OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 14.10.2008, 13:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
PrsnatáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, francúzky krém, banány, kakaové piškótky, džemík, marcipán a veeeeeeeeeeeeeľa trpezlivosti POSTUP PRÍPRAVY ........ale mala úspech a bola faaaaaaaaaaaaakt dobrá OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (17) posledné: 24.9.2008, 18:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Takúto parádu som vyrobila na dnešný slávnostný obedPOTREBNÉ PRÍSADY korpus kakaový a orieškový pudingovo-maslový krém, marcipán POSTUP PRÍPRAVY pre inšpiráciu pozrite link ako sa pracuje s marcipánom http://atecousa.net//learn/satin-ice-tutorial-iii-marblizing.html OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (27) posledné: 15.2.2008, 19:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta pre SebastiánaPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 6 celých vajec, 30 dkg kryštál.cukor, asi 1 dcl horúcej vody (aj menej) vyšľaháme a pridávame 15 dkg hl.múka, 10 dkg poloh.múka, 1/2 prášok do pečiva. Pečieme 45 minút na 180 st.C Plnka: 1/2 l mlieka, 2 zlaté klasy, 6 vanilkové cukre, opražené pomleté lieskovce, 1 maslo. Z mlieka zlatých klasov a cukru uvaríme puding, vmiešame lieskovce a do vychladenej zmesi vmiešame maslo a zmixujeme spolu. POSTUP PRÍPRAVY včielka ma inšpirovala na českom MMB OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 9.3.2009, 13:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 6 (zobrazuje sa 1-6) |