
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
DIETY |
Listkové cesto plnené s dusenou zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY listkove cesto biela kapusta dusena zelenina POSTUP PRÍPRAVY bielu kapustu udusime ako na vepso knedlo zelo . Potom zvlast spravime dusenu zeleninu. Cesto rozvalkame a nalozime plnky (jednu na druhu) a dame piect do rury na 220 stupnov. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Kurací šalát s pomarančomPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g pečených kuracích pŕs, 100 g malých šampiňónov, olej, dva pomaranče, niekoľko lístkov hlávkového šalátu, pažítka Nálev: 150 g bieleho jogurtu, šťava z jedného pomaranča, jedna lyžička nakladaného zeleného korenia, soľ, mleté biele korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na plátky. Očistené šampiňóny nakrájame a opražíme na malom množstve oleja. Pomaranče očistíme nožom a nakrájame. Do misy vložíme mäso, šampiňóny, pomaranče, zalejeme nálevom, premiešame a na pol hodiny dáme na chladné miesto. Kurací šalát podávame na šalátových listoch posypaný posekanou pažítkou. Nálev: jogurt a pomarančovú šťavu rozšľaháme, pridáme zelené korenie, soľ, mleté biele korenie a premiešame ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Skladaná syrová roládaPOTREBNÉ PRÍSADY dvanásť plátkov syra, dvanásť plátkov šunky, 100 g sterilizovanej kapie, alobal Plnka: 125 g masla, 120 g smotanového( nízko-tucného) syra, 50 g šunky, jedno natvrdo uvarené vajce, dve lyžice zelených olív, pažítka Na alobal rozložíme šesť plátkov syra, prikryjeme šiestimi plátkami šunky, potrieme plnkou a obložíme kapiou nakrájanou na rezance. Znovu pokryjeme syrom, šunkou, potrieme zvyšnou plnkou a obložíme kapiou. Zvinieme do rolády, pevne zabalíme do alobalu a na dvanásť hodín dáme do chladničky. Plnka: Maslo so syrom vymiešame dopenista, pridáme najemno nakrájanú šunku, posekané vajce, olivy a pažítku a zľahka premiešame. POSTUP PRÍPRAVY Na alobal rozložíme šesť plátkov syra, prikryjeme šiestimi plátkami šunky, potrieme plnkou a obložíme kapiou nakrájanou na rezance. Znovu pokryjeme syrom, šunkou, potrieme zvyšnou plnkou a obložíme kapiou. Zvinieme do rolády, pevne zabalíme do alobalu a na dvanásť hodín dáme do chladničky. Plnka: Maslo so syrom vymiešame dopenista, pridáme najemno nakrájanú šunku, posekané vajce, olivy a pažítku a zľahka premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 30.1.2010, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIETY |
Plnené pečené zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY (4 porcie) 8 zemiakov, 200 g mrazeného hrášku, 200 g prerastenej údenej (slaniny,salamy, sunky ) 1 cibuľa, 120 g tvrdého syra, 1 strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 200 g zemiakov uvarených v šupke POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky dôkladne umyjeme, dáme na plech, upečieme a necháme vychladnúť. Na kocky nakrájanú slaninu opražíme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a spolu restujeme. Z vychladnutých zemiakov odrežeme vrch, vnútro čiastočne vydlabeme, roztlačíme ho vidličkou, pridáme zemiaky uvarené v šupke a postrúhané na jemnom strúhadle, opečenú cibuľu so slaninou, hrášok, postrúhaný syr a pretlačený cesnak. Zmes posolíme, okoreníme, dobre premiešame a naplníme ňou zemiaky, ktoré vložíme do vymasteného pekáča, obložíme zvyšnou plnkou a zapečieme vo vyhriatej rúre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |