. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Lydia F. (velve) ID 15894
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.5.2007
Naposledy: 1.10.2012 14:12
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

DIETY

Listkové cesto plnené s dusenou zeleninou



POTREBNÉ PRÍSADY

listkove cesto biela kapusta dusena zelenina

POSTUP PRÍPRAVY

bielu kapustu udusime ako na vepso knedlo zelo . Potom zvlast spravime dusenu zeleninu. Cesto rozvalkame a nalozime plnky (jednu na druhu) a dame piect do rury na 220 stupnov.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIETY

Kurací šalát s pomarančom



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g pečených kuracích pŕs, 100 g malých šampiňónov, olej, dva pomaranče, niekoľko lístkov hlávkového šalátu, pažítka Nálev: 150 g bieleho jogurtu, šťava z jedného pomaranča, jedna lyžička nakladaného zeleného korenia, soľ, mleté biele korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na plátky. Očistené šampiňóny nakrájame a opražíme na malom množstve oleja. Pomaranče očistíme nožom a nakrájame. Do misy vložíme mäso, šampiňóny, pomaranče, zalejeme nálevom, premiešame a na pol hodiny dáme na chladné miesto. Kurací šalát podávame na šalátových listoch posypaný posekanou pažítkou.

Nálev: jogurt a pomarančovú šťavu rozšľaháme, pridáme zelené korenie, soľ, mleté biele korenie a premiešame

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIETY

Skladaná syrová roláda



POTREBNÉ PRÍSADY

dvanásť plátkov syra, dvanásť plátkov šunky, 100 g sterilizovanej kapie, alobal Plnka: 125 g masla, 120 g smotanového( nízko-tucného) syra, 50 g šunky, jedno natvrdo uvarené vajce, dve lyžice zelených olív, pažítka Na alobal rozložíme šesť plátkov syra, prikryjeme šiestimi plátkami šunky, potrieme plnkou a obložíme kapiou nakrájanou na rezance. Znovu pokryjeme syrom, šunkou, potrieme zvyšnou plnkou a obložíme kapiou. Zvinieme do rolády, pevne zabalíme do alobalu a na dvanásť hodín dáme do chladničky. Plnka: Maslo so syrom vymiešame dopenista, pridáme najemno nakrájanú šunku, posekané vajce, olivy a pažítku a zľahka premiešame.

POSTUP PRÍPRAVY

Na alobal rozložíme šesť plátkov syra, prikryjeme šiestimi plátkami šunky, potrieme plnkou a obložíme kapiou nakrájanou na rezance. Znovu pokryjeme syrom, šunkou, potrieme zvyšnou plnkou a obložíme kapiou. Zvinieme do rolády, pevne zabalíme do alobalu a na dvanásť hodín dáme do chladničky.

Plnka: Maslo so syrom vymiešame dopenista, pridáme najemno nakrájanú šunku, posekané vajce, olivy a pažítku a zľahka premiešame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 30.1.2010, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIETY

Plnené pečené zemiaky



POTREBNÉ PRÍSADY

(4 porcie) 8 zemiakov, 200 g mrazeného hrášku, 200 g prerastenej údenej (slaniny,salamy, sunky ) 1 cibuľa, 120 g tvrdého syra, 1 strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, 200 g zemiakov uvarených v šupke

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky dôkladne umyjeme, dáme na plech, upečieme a necháme vychladnúť. Na kocky nakrájanú slaninu opražíme, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a spolu restujeme. Z vychladnutých zemiakov odrežeme vrch, vnútro čiastočne vydlabeme, roztlačíme ho vidličkou, pridáme zemiaky uvarené v šupke a postrúhané na jemnom strúhadle, opečenú cibuľu so slaninou, hrášok, postrúhaný syr a pretlačený cesnak. Zmes posolíme, okoreníme, dobre premiešame a naplníme ňou zemiaky, ktoré vložíme do vymasteného pekáča, obložíme zvyšnou plnkou a zapečieme vo vyhriatej rúre.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu