
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Domáci chliebPOTREBNÉ PRÍSADY Na každodennú príležitosť.Recept pochádza od mojej sestry zo Švajčiarska. Pečiem ho skoro 15 rokov. Je rýchly a chutí výborne. Doporučujem. Suroviny: 1 kg hladká múka 1 kocka droždie 600 ml teplá voda 4 PL olej 4 KL soľ 1 KL celá rasca štipiek cukor + vytvoriť nákupný zoznam Čas prípravy: 5 + 60 min. POSTUP PRÍPRAVY Postup receptu: Obrázky: Zobrazovať / Nezobrazovať 1. Do veľkej misy na kysnutie cesta pridáme 1kg hladkej múky. Do pohára pridáme 3OOml teplej vody, v ktorej rozmiešame čerstvé droždie. Keď sme tak spravili, tak celý obsah vlejeme do misy s múkou. Pridáme 4 lyžičky soli, 1 lyžičku rasce, 4lyžice oleja, štipku cukru a zbytok teplej vody. Keď toto všetko máme mixérom na cesto všetko spolu zmiešame na stupni 5. Cesto miešame dovtedy, kým nie je ľahšiej konzistencie (môžme pridať ešte trochu teplej vody). Cesto prikryjeme a necháme vykysnúť. 2. Pripravíme si hlboký plech, ktorý sme vysypali hladkou múkou bez oleja. Keď už máme cesto vykysnuté, tak ho vlejeme na plech. Netreba nič robiť, len cesto rukami po celom plechu porozťahujeme. Zobereme vidličku a po celom ceste popicháme. 3. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Medovo-perníkové mafinyPOTREBNÉ PRÍSADY superrýchlovka Suroviny 280 g múka polohrubá 100 g cukor práškový 1 prášok do perníka kypriaci štipka soľ 1 PL kakao 1 vajce 250 ml mlieko 85 g med 50 ml olej na plnenie lekvár slivkový čokoládová poleva: 100 g čokoláda na varenie 50 g CERA - stužený tuk 16 porcií 15-18 minút na 180 °C Postup prípravy receptu POSTUP PRÍPRAVY Postup prípravy receptu 1 Zmiešame všetký suché suroviny.V druhej nádobe zmiešame med,olej,vajce,mlieko pridáme suché suroviny a všetko spolu dobre premiešame.Do silikónových formičiek dáme trochu zmesi. Do každej dáme za lyžičku slivkového lekváru zalejeme zbytkom zmesi a dáme piecť do predhriatej rúry 180°C 15-18 minút. 2 Čokoládu a ceru rozpustíme nad parou a nalejeme na každý mufinn polievkovou lyžicou vo forme čokoládu.Necháme stuhnúť.Po stuhnutí odstránime formičky a môžme podávať. Medovo-perníkové muffiny - obrázok 2 Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Perník s džemon a čokoldovou polevouPOTREBNÉ PRÍSADY lululka555 (autorka albumu) @gabikastorinska nech sa paci :\r\nPernik :\r\n2 cele vajcia\r\n30 dkg pras.cukru\r\n1 PL skorice\r\n2 PL lekvaru ( ja davam slivkovy )\r\npol lyzicky sody bikarbony\r\n3 PL kakaa\r\n1 dcl oleja\r\npol litra mlieka\r\n40 dkg hladka muka\r\n1 kypriaci prasok do pernika\r\nmozes dat posekane orechy\r\nvsetko spolu vymiesame a dame piect POSTUP PRÍPRAVY vsetko spolu vymiesame a dame piect ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |