končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ZAVÁRANINY |
Papriková pomazánkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 8 kg červenej kápie, 30 feferóniek, 3 hlávky cesnaku, 7 ks cibule 2 zlaté klasy POSTUP PRÍPRAVY Očistíme od jaderníkov, umyjeme čistou vodou, všetko zomelieme na mäsovom mlynčeku /mixér/ a pridáme: 0,6 litra oleja, 0,30 litra octu, 0,25 kg cukru, 17 čajových lyžičiek soli Všetko spolu zmiešame, privedieme do varu a varíme 20 - 30 minút. Počas varenia pridáme v studenej vode rozpustené zlaté klasy na zahustenie. Masou naplníme menšie poháre najlepšie od horčice, alebo majonézy a dáme sterilizovať do bodu varu. Skvelá vitamínová bomba na dlhé zimné večery, na chlieb s maslom, namiesto chippsov. Prajem dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
Zoštíhlovací vývar podla Doroty DrozdovéjPOTREBNÉ PRÍSADY 2 mrkvy, 2 póry, 1 zeler, 1 cibulu. vetvičku petržlenu, zopár klinčekov POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu vložte do velkého hrnca, zalejte velkým množstvom studenej vody (len tolko, kolko sa donho vmestí) a povarte minimálne 3 hodiny. Podla chuti prisolte. Malo by vzniknút 2 litre zmesiy. Konzumujte ako potravinový doplnok namiesto sladkých koktaitov. Schladený chutí lepsie. Poznámka: urcite ste si vsimli, ze zásady o varení zeleniny boli v tomto recepte porusene! To preto, lebo vacsina zivin sa vyplaví do vody, ale nezabudnite, ze v tomto prípade sme sa zaujimali o vyvar nie o zeleninu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Šalát St.NikolausPOTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec,1 červená paprika,1 citron,1 strúčik cesnaku, 500 g tvrdých rajčín pokrájaných na osminky, 2 stredne veľké, na plátky postrúhané cibule, 1 uhorka pokrájaná na plátky, 2 byle zeleru pokrájané na tenké pásiky, 1 konzerva - 200 g - drveného tuniaka v oleji, 50 g čiernych olív, 12 velkých listov bazalky, sol na dochutenie, 6 polievkových lyžíc olivového oleja POSTUP PRÍPRAVY Na tvrdo uvarené, olúpané vajcie rozdelte na štvrtky. Strúčikom cesnaku potrite vnútro miksy. Do misy vložte pripravenú zeleninu. Na vrch poukladajte mäso tuniaka, olivy, vajcia a posypte posekanou bazalkou. Podľa chuti posolte a polejte olivovým olejom. A máte zdravé jedlo pripravené ku konzumácii. Dobrú chuť . . . . . . . . !! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 21.7.2011, 21:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |