
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Štrúdľa s tvarohom a ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY 2 plátky lístkového cesta, 4-5 jabĺk, jahodový kompót, 250g tvarohu (ja dávam Riccotu), 3PL práškového cukru, 2 vanilkové cukre, 1PL solamylu, kôra z jedného citróna POSTUP PRÍPRAVY Jablká si ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky, jahody scedíme a podľa potreby tiež nakrájame na menšie kúsky, dáme spolu do misky, pridáme tvaroh, cukor, vanilkový cukor, solamyl a kôru z citróna. Zamiešame. Lístkové cesto si rozvaľkáme, naplníme hmotou, zrolujeme. Na plech dáme papier na pečenie, položíme štrúdle, ktoré potrieme vajíčkom a pečieme 20 - 25 min pri 180°C. Necháme dobre vychladnúť, pocukrujeme, pokrájame a spapáme... Na vrchu mi to popraskalo, ale to nevadí, veľmi som ju naplnila :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 7.4.2011, 12:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Ryžový nákypPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g ryže, 600 ml mlieka, 3 PL cukru, 1 vanilkový cukor, štipka soli, 4 vajcia, ovocie (jahody, mandarinky, marhule...) maslo a strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Ryžu si uvaríme v mlieku za stáleho miešania, pokým nezhustne. Počas varenia pridáme soľ a vanilkový cukor. Po uvarení, do horúcej ryžovej kaši zmiešame 4 žĺtky, tuhý sneh z 2 bielkov a kúsok masla. Tentokrát som do ryžovej zmesi pridala aj trošku ovocia - marhule zavárané.Zapekaciu misku natrieme maslom a vysypeme strúhankou. Do misy dáme polovicu ryžovej hmoty, poukladáme ovocie a prikryjeme druhou polovicou.Pečieme asi 15-20 min pri 220 stupňoch Celzia.\\r\\nPo 15 min vyberte z rúry, vyšľahajte si sneh z ostatných 2 bielkov, cukru a citrónovej šťavy a dajte ešte na pár minutiek zapiecť do zlata.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 6.7.2013, 17:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |