. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

jana s. (janase) ID 1527
.
Oblasť: Košice
Telefon: 0944087802
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.11.2005
Naposledy: 28.5.2023 9:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 17
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

CUKROVINKY

velkonocny barancek



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 30 dkg krystalovy cukor, 1 prasok dopeciva, 30 dkg polohruba muka, 1 vanilkovy cukor, 1,5 dcl olej, 1,5dcl vody samozrejme este jednu formu na barana a na povrch barana potrebujeme 2 bielka a praskovy cukor, 2 kavove zrnka na oci, maslu a zvoncek na krk a ak mame asparagus ako dekoraciu a do papulky

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia si oddelime na bielka a zltka.
Zltka si pekne rozslahame s cukrom a vanilkovym cukrom aspon 5 minut. potom pomalicky pridame vodu a polohrubu muku ktoru sme si zmiesali s praskom do peciva a pomalicky to premiesavame potom pridame olej a nakoniec si este rozslahame bielka a pridame ich k cestu a pomalicky premiesame varechou uz nie mixerom.pomalicky.
potom si pripravime formu na baranceka a poriadne ju vymastime fakt to treba robit poriadne.
a vysypeme hladkou mukou formu.
nalejeme do nej do 3/4 cesto a dame piect vo vyhriatej rure na 180~ asi tak 40 minut. potom formu uplne schladime a az tak vyklopime.
nechame poriadne vychladnut a nechame ho lezat.
pripravime si zatial bielka a praskovy cukor musi to byt hustejsej hmoty aby sa to neroztekalo a aby to pekne stuhlo. poriadne ho ponatierame a za este nestuhnutia mu dame oci 2 kavove zrnka nechame do rana stuhnut.
Mozme tvarovat aj vlnky ja to robim pomozou vidlicky jemne nesmieme pritlacat silno .

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 11.6.2007, 10:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

velkonocny barancek



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 30 dkg krystalovy cukor, 1 prasok dopeciva,
30 dkg polohruba muka, 1 vanilkovy cukor, 1,5 dcl olej,
1,5dcl vody samozrejme este jednu formu na barana a
na povrch barana potrebujeme 2 bielka a praskovy cukor,
2 kavove zrnka na oci, maslu a zvoncek na krk a ak mame asparagus ako dekoraciu a do papulky

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia si oddelime na bielka a zltka.
Zltka si pekne rozslahame s cukrom a vanilkovym cukrom aspon 5 minut. potom pomalicky pridame vodu a polohrubu muku ktoru sme si zmiesali s praskom do peciva a pomalicky to premiesavame potom pridame olej a nakoniec si este rozslahame bielka a pridame ich k cestu a pomalicky premiesame varechou uz nie mixerom.pomalicky.
potom si pripravime formu na baranceka a poriadne ju vymastime fakt to treba robit poriadne.
a vysypeme hladkou mukou formu.
nalejeme do nej do 3/4 cesto a dame piect vo vyhriatej rure na 180~ asi tak 40 minut. potom formu uplne schladime a az tak vyklopime.
nechame poriadne vychladnut a nechame ho lezat.
pripravime si zatial bielka a praskovy cukor musi to byt hustejsej hmoty aby sa to neroztekalo a aby to pekne stuhlo. poriadne ho ponatierame a za este nestuhnutia mu dame oci 2 kavove zrnka nechame do rana stuhnut.
Mozme tvarovat aj vlnky ja to robim pomozou vidlicky jemne nesmieme pritlacat silno .

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Velkonocny barancek



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 30 dkg krystalovy cukor, 1 prasok dopeciva, 30 dkg polohruba muka, 1 vanilkovy cukor, 1,5 dcl olej, 1,5dcl vody samozrejme este jednu formu na barana a na povrch barana potrebujeme 2 bielka a praskovy cukor, 2 kavove zrnka na oci, maslu a zvoncek na krk a ak mame asparagus ako dekoraciu a do papulky

POSTUP PRÍPRAVY

Vajcia si oddelime na bielka a zltka.Zltka si pekne rozslahame s cukrom a vanilkovym cukrom aspon 5 minut. potom pomalicky pridame vodu a polohrubu muku ktoru sme si zmiesali s praskom do peciva a pomalicky to premiesavame potom pridame olej a nakoniec si este rozslahame bielka a pridame ich k cestu a pomalicky premiesame varechou uz nie mixerom.pomalicky. potom si pripravime formu na baranceka a poriadne ju vymastime fakt to treba robit poriadne. a vysypeme hladkou mukou formu. nalejeme do nej do 3/4 cesto a dame piect vo vyhriatej rure na 180~ asi tak 40 minut. potom formu uplne schladime a az tak vyklopime. nechame poriadne vychladnut a nechame ho lezat. pripravime si zatial bielka a praskovy cukor musi to byt hustejsej hmoty aby sa to neroztekalo a aby to pekne stuhlo. poriadne ho ponatierame a za este nestuhnutia mu dame oci 2 kavove zrnka nechame do rana stuhnut.Mozme tvarovat aj vlnky ja to robim pomozou vidlicky jemne nesmieme pritlacat silno . takto si ho pripravimea na papulke mu pekne spravime dierky z oboch stran kam strcime asparagus.Na krk mu uviazeme peknu maslicku na ktorej je zvoncek a pysk mu namalujeme bud pomozou ruza alebo cervenej lentilky ktoru si jemne namocime aby nechavala farbu.Takto pekne spravenehos i ho ulozimena tacku a prilozime velkonocne vajicka a este asparagus dookola. je rozkosny a kazdy ho u nas v rodine ma nakolko ich robim aspon 10.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu