
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
![]() Čalamáda bez zaváraniaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Kapusta, paprika, cibuľa, cukor, soľ, nakladač, ocot, borkén POSTUP PRÍPRAVY Takýto podobný recept som tu už videla tak to nebudem moc rozpisovať.... Tento recept robievala moja babka. Pekne sa všetko naloží do vaničky alebo vandlíkov. Nechá sa odstáť na noc. Pár krát to samozrejme celé premiešame. Potom na druhý deň to dáme do nádob. My to dávame do takých 3kg kýblikov. Takto to vydrží dlho. Je to super. Keď chcete tak si naložíte, kýblik znova zavriete a odložíte. Nám to vydrží aj rok... \\\\r\\\\nJe to najlepšia čalamáda :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (5) posledné: 9.10.2013, 14:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
![]() Rýchle zapekané cestovinyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Uvarené cestoviny ( aké máme radi ) , olej , 1 cibuľa, 200 - 300 g salámy alebo klobásky ( podľa toho čo máme. Kľudne môžme dať aj párky ) mleté čierne korenie, 2 vajcia, 100 ml mlieka, soľ, tuk na vymastenie nádoby POSTUP PRÍPRAVY Na rozohriatom oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľku, pridáme salámu, okoreníme a premiešame s uvarenou cestovinou. Vysypeme do vymastenej nádoby na zapekanie, zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajcia a soľ, a pečieme v mierne vyhriatej rúre asi tak 35 minút. Je to veľmi rýchli a nenáročný recept. Kľudne si tam doplnte ingrediencie. Ja tak niekedy pridám olivy alebo niečo iné... Podľa chuti a obsahu chladničky :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Super cestro na pizzu bez robenia kvásku :o)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cesto: 3 šálky hladkej múky, 1 šálka vlažného mlieka, 4 lyžice oleja, 1 droždie, soľ. Obloha podľa chuti. Na pizzu som vyskúšala veľa receptov. Ale len toto cesto sa mi naozaj osvečilo. Nepotrebujeme veľa surovín a aj postup prípravy je rýchly. A aj na druhý deň je stále vláčne a jemné. Najviac sa mi na príprave páči asi to že nemusíme robiť kvások :o) Fotky doplním... POSTUP PRÍPRAVY Múku, droždie( Nerobíme si kvások jednoducho tam droždie rozmrvíme), soľ si premiešame v miske. Pridáme vlažné mlieko a olej.Vypracujeme vláčne cesto kým sa samé začne odlepovať. Dáme do tepla kysnúť. Po asi pol hodine ho zas prepracujeme ( stačí ho pár krát ponatriasať ) a dáme ešte na pol hodinku kysnúť. Potom už len šup s ním na plech a pridať oblohu. Cesto sa pečie asi cca 30 . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 22.5.2010, 15:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |