. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

MARIANNA F. (fabuska) ID 14775
.
mimibazar.sk/fabuska
Oblasť: Hlohovec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 17.4.2007
Naposledy: 16.6.2020 11:39
Aktualizácia: 15.11.2015 20:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 284
RODINNÉ FOTOGRAFIE 31
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 11
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

MÚČNIKY, POHÁRE

Fabuskin univerzalny recept na kolacik pre vsetky druhy ovocia podla sezony



POTREBNÉ PRÍSADY

4cele vajcia 45dkg krystaloveho cukru 45dkg polohrubej muky 2dcl oleja 1kavova lyzicka sody bikarbony 75dkg jablk ale vazit neocistene

POSTUP PRÍPRAVY

je to rychly recept pre maminy ktore maju malo casu ,a naozaj je vyborny mam vyskusane.
Najprv by som doporucovala ocistit jablcka a nastruhat na struhaku mozete aj na vecsie kusky,aby vas to potom nezdrzovalo.
Takze vyslahame s elektrickym slahakom si 4cele vajcia s 45dkg krystalovym cukrum,potom pridame 45dkg polohrubej muky ,2dcl oleja ,1 kavovu lyzicku sody bikarbony, a tie postruhane jablcka -vsetko to zmiesame a este preslahame a vylejeme na dopredu vymasteny a mukou vysypany plech,na vrch dame ovocie podla sezony ake mame doma alebo aj zavarane ........pecieme na prudko a pred koncom spomalime aby sa nam kraje nepripiekli .
Po vychladeni mozete posypat praskovym cukrom alebo aj nechat taky ,kto to ma ako rad....
U nas tento kolacik vydrzi najviac 2dni a potom uz pytaju dalsi....
Dobru chut !!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu