
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
TiramisuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 200 g piškót 400 g Lučiny alebo nátierkového masla 2 šľahačkové smotany 6PL cukru 3 dl kávy Amareto (mandľový likér), rum POSTUP PRÍPRAVY Šľahačku vyšľaháme a pridáme do nej práškový cukor, nátierkové maslo, jednu alebo 2 lyžice amareta a premiešame. Do kávy pridáme lyžicu rumu a namočíme do nej piškóty. Dno tortovej formy vyložíme piškótami. Na piškóty dáme vrstvu krému a znova rozložíme piskoty, na ktoré dáme znova vrstvu krému. Nakoniec dáme poslednú vrstvu piškót, na ktoré dáme už len trocha krému a zarovnáme. Tortu posypeme kakaom a odložíme aspoň na 3 hodiny do chladničky. Zdroj: http://www.akosatorobi.sk/video/1288/tiramisu-torta ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() VeternikyPOTREBNÉ PRÍSADY 300 ml vody 150 g hery 170 g polohrubej múky 6 vajec (4 - cesto, 2 plnka) štipka soli 100 g práškového cukru 400 ml mlieka 50 g zlatého klasu vanilkový cukor POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Do hrnca dáme vodu, pridáme Heru a štipku solia a necháme zovrieť. Do vriacej zmesi pridáme múku a uvaríme hustú kašu, ktorá sa nelepí na steny. Kašu necháme vychladnúť a vmiešame do nej 4 celé vajíčka. Vymastíme plech. Zmesou naplníme ozdobné vrecko a vytlačíme venčeky. Pečieme asi 20 min pri 180 stupňov. Plnka: Polovicu cukru dáme do suchého hrnca a uvaríme karamel, po troche prilievame mlieko a vo zvyšnom mlieku premiešame zlatý klas. Do karamelového mlieka pridáme zvyšný cukor, 2 žĺtky, vanilkový cukor, zlatý klas a uvaríme puding. Vyšľaháme bielky, primiešame do pudingu a necháme vychladnúť. Vyšľaháme si 2 šľahačky, pridáme práškový cukor a došľaháme. Všetky veterníky pozdĺžne rozkrojíme a naplníme karamelovou plnkou a šľahačkou. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 8.4.2010, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |