
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
POLIEVKY |
![]() Fazuľovo-krúpová polievkaPOTREBNÉ PRÍSADY Vývar z údeného mäsa, fazuľa, jačmenné krúpy stredné, pomer je na každom podľa chuti, koreňová zelenina, zemiaky, soľ, ml.korenie, ml.rasca majorán. POSTUP PRÍPRAVY Deň vopred si namočíme fazuľu. Osobitne uvaríme údeninu a osobitne varíme fazuľu. Ak nemáme údeninu, urobíme klasickú zápražku paprikovú. Keď je fazuľa na polovice uvarená, pridáme krúpy, zeleninu, zemiaky, podľa chuti osolíme, okoreníme, pridáme rascu a varíme domäkka. Nakoniec pridáme majorán. \r\nPS: U nás sa tejto polievke hovorí geršňa :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() ORECHOVÉ REZYPOTREBNÉ PRÍSADY 1.cesto: 1 vajce, 150 g masla, 100 g práš.cukru, 50 g ml.orechov, 250 g hladkej múky, 1/2 prášku do pečiva 2.cesto:5 vajec, 180 g kryštál. cukru, 40 g hrubej múky, 70 g hladkej múky, 1,5 dl oleja, 40-50 g kakaa, 1/2 prášku do pečiva Krém: 300 g cukru, 1 Zlatý klas, 2 dl vody, 250 g masla džem na potretie cesta čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY 1 cesto: Suroviny na prvé cesto zmiešame, rozvaľkáme na veľkosť plechu, upečieme a natrieme džemom. 2.cesto: Žĺtky vyšľaháme s 1/3 cukru do peny a postupne prilievame olej. Zvlášť vyšľaháme sneh a pridáme zvyšný cukor. Primiešame hladkú múku zmiešanú z práškom do pečiva a kakaom. Všetko spolu zmiešame, vylejeme na vymastený plech a upečieme. Upečené cesto priložíme na plát natretý džemom. Cukor rozpálime na karamel, pridáme studenú vodu a za stáleho miešania rozvaríme. Krém: V 2 dl vody rozmiešame Zlatý klas a pridáme do karamelu a uvaríme puding. Studený primiešame k 250 g vymiešaného masla a natrieme na druhý plát. Na vrch dáme čokoládovú polevu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 19.10.2015, 16:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
prosbaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Dobrý deň, viem, že to sem nepatrí, potom to vymažem, ale potrebujem upiecť tortu svadobnú, nie veľmi drahú a v okolí Banská Bystrica alebo Brezno. Ďakujem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 4.3.2012, 21:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Mexický svadobný koláčPOTREBNÉ PRÍSADY Aj keď je tu už vložený, ale pre osvieženie pamäte a preto, že je taký úžasný, píšem ho ešte raz. Je naozaj perfektný, šťavnatý, ani nie príliš sladký, proste mňam POSTUP PRÍPRAVY budeme potrebovať: 2 vajcia, 400g hladkej múky, 300g práš.cukru, 2 lyžičky sódy bicarbóny, 1 konzerva krájaného ananásu, čokoláda na postrúhanie\\r\\nPoleva: 120g masla, 350ml sladkej smotany, môže byť aj na varenie, 100g kokosu, 150g práš. cukru, 50g nahrubo nasekaných orechov\\r\\nZ múky, cukru, vajec, sódy a šťavy z ananásu vypracujeme hladké cesto. Ak je príliš husté, lebo niekde je menej šťavy, pridajte ešte jedno vajce. Vylejeme ho na pripravený plech a na vrch poukladáme kúsky ananásu. Dáme upiecť do rúry na 180C.\\r\\nMaslo roztopíme, pridáme smotanu, kokos, orechy, cukor a necháme prevrieť. Ešte teplý koláč natrieme rovnomerne polevou, nevadí, keď bude viacej šťavy, všetko to pekne cesto popije, navrch nastrúhame čokoládu. DOBRU CHUŤ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() MOJA PRVÁPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Toto je môj prvý pokus na poťahovanú tortu. je to mramorový korpus trojfarebný a plnka parížska na podnet Ivetky.Š. Ďakujem, veľmi chutila. POSTUP PRÍPRAVY A takto vyzerá prekrojená. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 12.4.2010, 7:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |