. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Martina G. (tina258) ID 144784
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.3.2010
Naposledy: 18.3.2017 16:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 9
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)

TORTY

Krstinová


PRO INSPIRACI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 17.2.2012, 8:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Krémové šatôčky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Na lístkové cesto: 1.cesto žlté: 12,5 dkg hladkej múky 00, 3 žĺtka, trochu soli, 3 lyžice mlieka, 1 lyžica octu - vypracovať cesto nie moc dlho max. 2 minuty ( veľmi dôležitá je múka mala by byť v tvrdej jarnej pšenice ide totiž o obsah lepku). 2.cesto tukové: 1 palmarin (ja používam palmarin, ale v poslednej dobe sa mi cesto málo dvíhalo, neviem čím to bolo, tak som skúsila teraz smetol s maslovou príchuťou a na fotke je výsledok) - spracujeme a dáme do chladu na 1 hodinu. Prvé si zarobte tukové cesto a až keď sa bude blížiť hodina jehochladenia si zarobte žĺtkové, aby Vám neoschlo. Potom rozvaľkať tukové cesto na pomúčenej doske a na jednu tretinu tohto cesta rukami roztiahnite žĺtkové cesto. Pri skladaní zahneme najprv tukovú časť na ktorej nie je natiahnuté duhé cesto a potom na neho dáme druhú stranu, a potom zložíme cesto ešte z vrchu do jednej tretiny a od spodu (ak tomuto môjmu blabotaniu nerozumiete napíšte nakreslím to a oskenujem). Po zložení dáme cesto opäť do chladu na jednu hodinu. Po hodine ho prevaľkáme netreba ho veľa naťahovať a opäť ho rovnako preložíme a dáme do chladu. Po zachladení cesto prekrojíme na 2 časti ( ale pozor je veľmi dôležité použiť nôž horúci zohriaty na sporáku inak sa nebude cesto pekne lístkovať, kraje zostanú zlepené). Jednu polovicu odložíme do chladu a druhú môžeme valkať. Na pomúčenej doske vyvaľkáme na 48 cm na dĺžku a 24 na šírku, aby vznikol pekný obdĺžnik. A môžeme krájať štvorce opäť horúcim nožom 8x8 cm, kľudne si cesto obrežte aby nebolo zubraté a až potom režte štvorce. Štvorce po jednom natáčame na kovové trubičky tak že jeden konček si preložíme cez trubičku potrieme ho žĺtkom rozrobeným s trochou mlieka druhý protilahlí rožtek tiež potrieme žĺtkom a preložíme cez trubičku dostatočne cez prvý rožtek ale zase tak aby cesto nebolo na trubičke tesne a spoj ktorý vznikol dobre popritláčame. Snažíme sa nezašpiniť trubičky od cesta, lebo po upečení nebude môcť dať cesto dolu. Takto urobíme všetku štvorce a na vrchu ich potrieme opäť žĺtkom ale tak aby sme nepotreli kraje. Pečieme pri 250 do zlata. Krém: 2 palmariny, 30 dkg pr. cukru, 2 žĺtka - vyšlahať 2 dcl mlieka, 2 lyžice zlatého klasu, 2 vanilky - uvariť puding - po vychladnutí spojiť a pridať trochu rumu, krém by mal byť našľahaný až do peny a plníme. recept je strašný ale stojí za to mám baby, ktoré mali objednanú na sviatky zmes koláčikov chválili všetky ale tie obzvlášť a už niekoľko krát od vianoc som im piekla a nechceli nič iné len toto. Dobrú chuť!!!!!!!!!!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 27.2.2012, 20:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Šamrole


PRO INSPIRACI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 17.2.2012, 8:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

narodeninová


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

biely biskvit, jahodová plnka

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 5.11.2011, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

narodeninivá


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

biely biskvit, čokoládová plnka, poťahová hmota Dama

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.11.2011, 18:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

k oslave 11. narodenín


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

čokoládový biskvit, višňová plnka

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.11.2011, 13:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

môj prvý McQueen


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

biely biskvit, ananásová plnka

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 5.11.2011, 13:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

k oslave narodenia


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

biely biskvit, čokoládová plnka, poťahová hmota Dama

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (5) posledné: 8.11.2011, 20:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

synova narodeninová torta - štít bojovníka World or Warcraft


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

kakaový biskvit, čokoládová plnka, poťahová hmota K2 a metalické farby

POSTUP PRÍPRAVY

môj recept na biskvit nikdy nesklame: na každé vajce ide 5 dkg cukru a polohr. múky
postup: vyšľahať bielka na každé 1 polievková lyžica studenej vody, pridáme práškový cukor a šľaháme pokiaľ nebude pena lesklá, pridáme žĺtky a nakoniec múku miešanú s 3/4 prášku do pečiva
biskvit nikdy neklesne je ozaj vysoký

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu