Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
400g zemiakov, 1l zel. bujónu, 4PL oleja, 4 malé póry, 200g mrkvy, 200g hrášku, soľ, rasca, petržlenová vňať.
POSTUP PRÍPRAVY
1/4 zemiakov nakrájeme na kocky (ja krájam väčšinu, polievka je potom hustejšia) a uvaríme v bujóne. Pór nakrájame na rezance (môžu byť aj krúžky), opražíme na oleji, pridáme mrkvu a dusíme 10 minút. Pridáme hrášok, zvyšné zemiaky a podusíme. Zemiaky uvarené v bujóne rozmixujeme a pridáme zeleninu. Posypeme vňaťou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |