. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Katarína B. (katushka7771) ID 137465
.
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.2.2010
Naposledy: 19.3.2018 14:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

SLADKÉ JEDLÁ

parené buchty


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

polohrubá múka (1kg) žĺtko soľ (1/4lyžičky) cukor (1 lyžička)kvások (1ks instantný alebo 1 a 1/2 kocky) mlieko (cca 900 ml) džem trocha oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Do misky rýchlokysky si preosejeme polohrubú múku, nasypeme instantné droždie a spolu premiešame. Potom pridáme ostatné ingrediencie. Vlažné mliečko, žĺtko, soľ a cukor(okrem oleja!!!).Necháme pekne vykysnúť. Nakysnuté cesto rozdelíme na cca 20-24 kuskov. Z každého kúsku spravíme malú placku a dostredu dáme lyžicu džemu alebo lekváru, pekne okraje "zahneme" dovnútra a vyformujeme buchtičku. Zatiaľ si prichystáme hrniec, naspodok dáme trocha vody a paráčik. Vnútorné okraje hrnca aj samotný paráčik jemne potrieme s olejom. Keď začne voda vrieť vložíme do hrnca (ja som vkladala po 3 ks) buchtičky. Prikryjeme s pokrievkou a necháme variť 5 minúť. Pokrievku neotvárame skôr ako za spomínaných 5 minút!!!Každú buchtu po vybratí raz prepichneme s vydličkou, môžme aj trocha potrieť olejom. Posypeme kakaom alebo škoricou a roztopeným maslom. Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 28.5.2011, 12:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu