končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Jahodový koláč so šľahačkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 lístkové cesto, 3 jahodové pudingy, 1 l mlieka, cukor, jahodový kompót, 2 a 1/2 zlatý klas, piškóty, 1 šľahačková smotana, 1 kyslá smotana, 1 prášková šľahačka POSTUP PRÍPRAVY Na upečené lístkové cesto nalejeme hustý puding, ktorý si pripravíme z litra mlieka, troch pudingov a cukru. Na vrch naukladáme jahody a piškóty, zalejeme želatínou. Namiesto lístkového cesta môžu byť aj BEBE keksy. Príprava želatíny: šťavu z jahodového kompótu (cca 200ml) a 300ml vody dáme variť, zvlásť nalejeme ďalších 300ml vody a zmiešame zlaté klasy, vlejeme do zmesy a miešame do zhustnutia. Navrstvíme na koláč,uhladíme a necháme vychladnúť. Príprava šľahačky: do šľahačkovej smotany vsypeme práškovú šľahačku (pôsobí ako stužovač) a vymiešame. Ručne primiešame kyslú smotanu a rozotrieme na koláč. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 29.4.2015, 8:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |